Vibratii vindecatoare – cum sa creezi un spatiu sigur cu ajutorul cristalelor. Workshop experiential cu Judy Hall.

Judy Hall in Romania. Vibratii vindecatoare – cum sa creezi un spatiu sigur cu ajutorul cristalelor. Workshop experiential.

– un eveniment Drumul spre Centru. Bucuresti, 22 Aprilie 2018 –

Vrei sa ai o stare de bine si sa te simti in siguranta oriunde te-ai afla? Retelele formate din cristale sunt o modalitate extrordinar de simpla si in acelasi timp de profunda de a crea un spatiu sigur in care sa traiesti, sa lucrezi sau pur si simplu…sa fii. Retelele de cristal confera siguranta spatiului, neutralizeaza energiile toxice si creeaza abundenta. Stabilizeaza energiile de acasa si de oriunde te-ai afla.

Unul din cele mai binefacatoare efecte ale retelelor de cristal are legatura cu campul energetic uman. Retelele deblocheaza si re-echilibreaza chakrele si aura, indeparteaza orice stare de rau si te protejeaza indiferent de locul in care esti. Sa stai in interiorul unei retele de cristal este o experienta care creste vibratia; o experienta energizanta si stimulanta intr-un mod benefic si profund.  Sau poate fi o experienta aducatoare de pace, care te poarta catre un loc al linistii si al uniunii. Depinde de intentia cu care alcatuiesti reteaua si de cristalele folosite.

Retelele de cristal sunt o sinteza de vibratii puternice si energie geometrica sacra. Combinarea mai multor cristale intr-o retea are un impact mult mai mare decat folosirea unui singur cristal. Forma aparent uni-dimensionala a unei retele creeaza de fapt un “cadru” energetic multi-dimensional, care se extinde, se expandeaza in tot spatiul in care este situata reteaua de cristale. In acest workshop experiential vei avea oportunitatea de a explora exact ce cristale si retele functioneaza cel mai bine pentru tine in fiecare arie a vietii tale.

Workshop-ul va fi tinut in limba engleza.

Contributie: 12o euro 

(Pentru entitati juridice se adauga 20% la toate variantele de plata.)

Program: Duminica 22 aprilie 2018, 9.30-17.00

Te astept cu drag!

Ana Maria

www.drumulsprecentru.ro https://www.facebook.com/Drumul.spre.Centru https://www.facebook.com/RomanianDreamingCircle https://www.facebook.com/Respiratia.Inimii.Respiratie.Holotropica  

Cate ceva despre Judy Hall:
Judy Hall este cea mai cunoscuta terapeuta din lume in ceea ce priveste lucrul cu cristale. Este autoare a 49 de carti pe subiecte de tip Minte-Corp-Spirit, aici fiind inclusa si cartea “Totul despre Cristale” (volumele 1-3) care s-a vandut in milioane de copii (primele doua volume au aparut si la noi). Este specializata in regresie in vieti anterioare, tehnici de vindecare la nivel de suflet, astrologie si psihologie, si lucrul cu cristale. Are experienta de peste 45 de ani ca si terapeut specializat in vieti anterioare si de astrolog karmic. Este cunoscuta ca autor pe plan international iar cartile ei au fost traduse in 17 limbi.

A aparut recent in Watkins Review ca fiind unul din cei mai influenti 100 de autori pe teme de spiritualitate.

 

Organizator: Ana Maria Stefanescu – dream teacher, terapeut transpersonal, consilier pentru dezvoltare personala prin arta si formator autorizat Ana Maria este trainer certificat (formatorcu o experienta de peste 11 ani in training si lucru cu oamenii, NLP Master Practitioner si terapeut transpersonal – formare de 2 ani in terapii transpersonale (2009-2011) certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania (cu o specializare in lucru corporal in cadrul Grof Transpersonal Training, Spania, 2014si are dubla formare in lucrul cu vise: este primul terapeut din Romania certificat ca si Dream Teacher (Robert Moss School of Active Dreaming – Franta si SUA, 2011-2013); si formare in Tibetan Dream Analysis (in cadrul International Academy for Traditional Tibetan Medicine – Faculty of Psychology & Dreams – 2012). Tine workshop-uri si consultatii individuale din ianuarie 2011; este gazda workshop-urilor tinute de Robert Moss in Romania (din 2012), fondatoare a Romanian Dreaming Circle si initiatoare a World Day of Active Dreaming. Formare in Tibetan Mantra Healing. Formare in terapie craniosacrala. Facilitator workshop-uri de scriere creativa. In formare in psihoterapie integrativa.

Abonează-te la newsletter