Scriere creativa adulti

Exista Putere in scris. Mai multe feluri de putere: puterea de-a crea, puterea de-a te lasa sa simti, puterea de-a transforma intentiile in realitate, puterea de-a gasi solutii, puterea de-a tamadui, puterea de-a inspira, puterea de-a darui. Puterea de-a lasa deoparte ce e de lasat deoparte, atunci cand e cazul. Simpla numire in scris a unei “probleme” ofera unelte de continere, de transformare. Scrisul aduce flexibilitate, scrisul inseamna leadership, scrisul inseamna contributie. Scrisul e bucurie si joaca si accesarea Copilului Interior.

Exista doar doua “reguli” aici. Prima se numeste regula-scrie-si-da. “Scrie si da, scrie si da” imi spunea o prietena draga sufletului meu. Scrisul adevarat este cel fara asteptari, fara sa vrei sa “dea bine”; este cel care tasneste prin tine, la un moment dat, intr-o buna zi. Da, poate fi invitat, simtit, dar nu poate fi fortat, studiat, controlat. Editarea vine la sfarsit Smile
A doua regula este ca in afara de asta, nu exista nici o regula.

Vom scrie povesti sau doar fraze, poezii cu rima sau fara, cuvinte insirate unele dupa altele doar pentru ca au o anumita culoare sau textura sau gust; vom scrie despre noi, despre ceilalti si despre lume; vom scrie pentru noi – cei de-acum, cei de demult sau cei din viitor – pentru ceilalti si pentru lume; vom scrie din Vise si pentru Vise; vom face puzzle din povestile noastre si vom scrie doar pentru placerea de a scrie.

Cum stii daca workshopul asta este pentru tine? Pai in clipa in care citesti aceste randuri, stii deja.

Te asteptam !

Abonează-te la newsletter