“Growing Big Dreams”, cu Robert Moss – manifesta dorintele inimii prin visare activa si imaginatie creativa

– un eveniment Romanian Dreaming Circle & Drumul spre Centru, 24-27 septembrie (joi-duminica), Predelut, Bran
– maxim 25 participanti
– detalii si inscrieri: ana@drumulsprecentru.ro

(*please scroll down for English)

Marele secret in viata este sa faci ceea ce te pasioneaza si sa-i dai voie Universului sa sustina acest lucru. Pentru a ajunge in acest punct important, ai nevoie sa stii ceea ce iti doresti cu adevarat, nu numai la nivel mental ci si la nivelul Inimii si al…stomacului – si sa castigi sustinerea Sinelui Superior.

Visele tale te vor ghida, daca vei asculta, deoarece visele dezvaluie dorintele secrete ale sufletului si ofera o cale pentru a iesi din campul “halucinant” al vietii diurne. Lumea inconjuratoare te va ghida, prin jocul simbolurilor si al sincronicitatilor, daca esti dispus(a) sa fii atent(a) la asta. Si in tot timpul asta in care ai fost blocat(a) in vechile tale povesti, Povestea cea Mare te-a pandit si te-a “vanat”, dorindu-si sa te poarte si sa te deschida intru o viata plina de libertate si de bucurie.

Vei invata cum sa cultivi, sa creezi o viziune in care corpul tau va crede si pe care Sinele Superior o sustine, o viziune atat de bogata si de puternica incat sa vrea sa prinda radacini in lume, sa se manifeste. Cand vei intra in campul energetic al acelei viziuni, lumea iti va raspunde, pentru ca si tu vei degaja o energie magnetica ce va face ca lucrurile sa se intample.

Prin intermediul unor jocuri si calatorii minunate, cu ajutorul teatrului de vise si al povestilor, il vei regasi pe cel care este maestru intr-ale imaginatiei, Copilul Magic din interior, cel care stapaneste arta magica de a crea lucruri. Vei crea imagini noi cu scop de vindecare si daruri pe care le poti oferi altora. Vei descoperi si aplica unele din secretele imaginatiei:

– Daca poti visa, poti realiza
– Ce-ti sta in cale poate fi de fapt calea ta
– In locul dintre somn si trezie te-asteapta comori
– Exista o lume a imaginatiei care este complet reala si in care poti calatori
– Corpul tau crede in imagini si acestea te pot vindeca
– Daca iti poti vedea si simti destinatia, ai facut deja jumatate de drum
– Povestea ta cea Mare te vaneaza
– Cu cat este mai puternica imaginatia, cu atat mai putin imaginare sunt rezultatele

Vei invata tehnicile de baza ale Visarii Active, sinteza originala (creata de Robert) de shamanism si lucru cu visele, inclusiv

– Procesul “fulger” de lucru cu visele, o cale rapida de a deschide un spatiu sigur pentru a impartasi vise si povesti si pentru a fi ghidat catre a actiona adecvat intru incorporarea energiei si insight-urilor primite
– Reintrare in spatiul visului: folosirea unei imagini personale ca si portal pentru a calatori catre locuri in care gasim ghidare, vindecare, aventura si solutii
– Conectare cu spiritele animale
– Teatru de vise
– Transfer de viziune, arta de a darui un vis cuiva care are nevoie de un vis
– Calatorii in timp pentru a cerceta posibile viitoruri si pentru a te conecta cu un sine mai tanar sau mai varstnic si mai intelept
– “Sidewalk Tarot” si alte jocuri ce implica sincronicitati
– Cum sa-ti creezi o cale: cultivarea si cresterea unei viziuni a ceea ce-ti aduce implinirea dorintelor inimii; o viziune atat de bogata si de puternica incat sa te poata “purta” prin teritorii neexplorate

Aceasta este o versiune intensiva de 4 zile a noii aventuri creata de Robert intru manifestare creativa. Dincolo de “meniul” de baza bogat, vom invata tehnici avansate de calatorie in timp, vedere in viitor, creatie de realitate si visare cuantica. Vom calatori impreuna in spatii de vindecare, descoperiri si initiere de pe Taramul Imaginal. Ca si visatori cuantici, vom explora conexiunile pe care le avem cu variante paralele ale noastre din familiile noastre multidimensionale, si vom cauta sa facem schimb de lectii si daruri. Vom invata sa calatorim unii pentru ceilalti, impreuna cu aliati shamanici, pentru a aduce de acolo solutii practice intru manifestarea dorintelor inimii noastre.

Vino pregatit(a) sa descoperi ca poti deveni shamanul sufletului tau si vinecatorul propriei tale vieti. Te vei simti ca acasa intr-un cerc de spirite creative, centrat in energia inimii, gata sa se sprijine unii pe ceilalti. Vom crea energia de grup ce va face ca lucruri extraordinare sa devina usor de infaptuit. Vei pleca cu resurse si practici ce te vor ajuta sa-ti manifesti cele mai inalte vise si vor aduce o senzatie de magic fiecarei zile.

Te asteptam cu drag!

Inscrieri si detalii: ana@drumulsprecentru.ro

Locatie: Predelut, Bran, o pensiune magica cu privelisti de vis (locatia exacta va fi comunicata celor inscrisi).
Casa si masa se platesc separat, la locatie.

Contributie curs: 375 euro pentru plata integrala pana pe 15 August inclusiv, 425 euro dupa. Se poate plati in mai multe transe.
Reducere 15% pentru cupluri / membri familie. Se poate plati in mai multe transe.
La facturare se adauga 19% (TVA).
Rezervarea locului implica avansul de 50%

Conditii anulare: Daca nu este gasit un inlocuitor de catre cel/cea care anuleaza, in cazul anularii cu mai mult de 15 zile inainte de eveniment (pana la 30 zile), se va retine 50% din suma. In cazul anularii cu mai putin de 15 zile inainte de eveniment se va retine suma 100%.
In cazul anularii cu mai mult de 30 zile inainte de eveniment suma se returneaza integral.

*English:

GROWING BIG DREAMS
Manifesting Your Heart’s Desires through Active Dreaming and Creative Imagination

The great trick in life is to do what you love and let the universe support it. To get to that sweet spot, you need to know what you truly desire, not just in your head but in your heart and your gut, and win the endorsement of a Greater Self.

Your dreams will guide you, if you will listen, because dreams reveal the secret wishes of the soul and provide course correction for the delusions of the day. The world around you will guide you, in the play of symbols and synchronicity, if you are willing to pay attention. And over all the time you have spent stuck in old personal histories, your Big Story has been stalking you, wanting to carry you into a life of wild freedom and delight.

You will learn in this high-energy adventure how to grow a vision your body believes and your Greater Self endorses, so rich and strong it wants to take root in your world. When you move in the energy field of that vision, the world responds to you, because you are magnetic.
Through wonderful games and journeys, performance and story, you’ll call back your Master Imagineer, your Magical Child, who knows the magic of making things up. You’ll grow fresh imagery for self-healing and gifts you can bring to others. You’ll discover and apply some of the open secrets of imagination:

– If you can dream it, you can do it
– What is in your way may be your way
– There are treasures waiting for you in the place between sleep and awake
– There is a world of imagination that is entirely real and you can travel there
– Your body believes in images and they can make you well
– If you can see and sense your destination, you are better than halfway there
– Your Big Story is hunting you
– The stronger the imagination, the less imaginary the results

You’ll learn the core techniques of Active Dreaming, Robert’s original synthesis of shamanism and dreamwork, including

– Lightning Dreamwork, a fast,fun way to open a safe space to share dreams and stories and be guided towards effective action to embody their energy and guidance
– Dream Reentry: using a personal image as a portal for a shamanic journey to places of guidance, healing, adventure and resolution
– Raising Your Animal Spirits
– Dream Theater, the pinnacle of improv
– Vision Transfer, the art of bringing a dream to someone in need of a dream
– Time Travel to scout out the possible future and connect with a younger or older self
– Sidewalk Tarot and other synchronicity games
– Waymaking: growing a vision of your fulfillment of your heart’s desires so rich and strong it can get you across uncharted waters

This is a four-day version of Robert’s powerful new adventure in creative manifestation. Beyond the rich basic menus, we will learn advanced practices of time travel, seership, reality creation and quantum dreaming. We will journey together to fascinating places of healing,discovery and initiation in the Imaginal Realm. As quantum dreamers, we will explore our connections with parallel selves and counterparts in our multidimensional families, and seek to exchange gifts and lessons.We will learn to journey for each other,with shamanic allies, to bring back practical keys to manifesting our heart’s desires.

Come ready to discover that you can become the shaman of your own soul and the healer of your own life. You’ll find yourself at home in a heart-centered circle of creative spirits ready to support each other’s soul journeys. We’ll generate the group energy that makes the extraordinary easy. You’ll leave with practices and resources that will help you manifest your deepest dreams, and bring a champagne fizz of magic into everyday life.

Abonează-te la newsletter