respiratie holotropica drumulsprecentru.ro

Puterea Visarii Active – formare pentru Dream Teachers, level 1

– un eveniment Romanian Dreaming Circle & Drumul spre Centru
– 4 – 6 septembrie, Bucuresti
– inscriere: ana@drumulsprecentru.ro
– parcurgand acest modul, te poti inscrie la Level 2 pentru profesori de Active Dreaming (cu Robert Moss)

Visarea Activa este mult mai mult decat o metoda de decodificare a viselor. Daca esti nou in ceea ce priveste aceasta abordare, da-mi voie sa te invit, cu blandete, sa lasi deoparte, chiar acum, orice preconceptie in ceea ce priveste analiza viselor. Pornim intr-o calatorie catre locuri mult mai interesante. Pornim sa recuperam feluri de a vedea si de a cunoaste si de a vindeca care erau cunoscute strabunilor nostri.”
– Robert Moss

Draga visator si draga visatoare,
Te invit sa celebram energia noului inceput (pentru ca toata aceasta perioada este si va fi fost si un nou inceput) printr-o calatorie in profunzimile taramului viselor si al visarii – cu scopul de a redescoperi potentialul urias de transformare si de dezvoltare personala care vine odata cu indreptarea atentiei, in mod constient, asupra viselor noastre. La acest atelier intensiv pot participa cei care au participat la minim un workshop de lucru cu visele (sau cei care au participat la tabara de vara “Anotimpul din Interior”), sustinut de mine sau de Robert Moss.

*(daca nu ai participat pana acum, poti participa la 3 consultatii individuale de lucru cu visele cu mine – sau poti veni in tabara de vara “Anotimpul din Interior”, editia a 6-a)*

In cadrul acestui mini-program de initiere in arta visatului vom (re)descoperi ca visele sunt ghizi, profesori extremi de eficienti in ceea ce priveste intelegerea mesajelor lor si integrarea acestora in viata de zi cu zi, cu scopuri, de multe ori, extrem de practice.

Vom exersa tehnici de baza ale metodei “Active Dreaming” – o sinteza originala care imbina o metoda moderna de lucru cu visele cu tehnici samanice din vechime.

Ce vei invata la workshop?
– O metoda simpla si eficienta prin care poti lucra cu visul tau – sau al altuia
– Instrumente de baza in tehnica Visarii Active. Dimensiunea personala si dimensiunea transpersonala a viselor
– Despre vise ca punte catre lumea de dincolo
– Despre dimensiunea vindecatoare a viselor: aliati si ghizi
– Despre a visa viitorul
– Cum poti sa aduci energie si ghidare din lumea visului
– Cum poti folosi propriile vise si propria imaginatie pentru a actiona, concret, in lumea diurna
– Cum sa-ti evaluezi propria energie si sa actionezi in directia imbunatatirii ei, cand este cazul
– Cum sa lucrezi cu sincronicitatile – reamintindu-ti ca lumea inconjuratoare ne vorbeste neincetat prin simboluri, vise, elementele naturii
– Cum sa te (re)conectezi cu animale de putere / ghizi
– Cum sa te intorci in spatiul unui vis, pentru a afla mai multe si pentru a actiona potrivit

Beneficii:
– te poti inscrie la Level 2 pentru profesori de Active Dreaming (cu Robert Moss)
– aprofundezi o metoda simpla si extrem de eficienta de lucru cu visele
– capeti unelte noi in procesul de dezvoltare personala in care te afli, poate, deja
– inveti despre dimensiunea arhetipala si transpersonala a viselor si inveti sa integrezi aceste aspecte in viata de zi cu zi
– inveti sa utilizezi instrumentele Visarii Active practic oriunde ! La servici, daca ai nevoie de idei noi si puncte de veder proaspete; in relatii (cu ceilalti, cu copiii tai si cu tine insuti) daca vrei sa intelegi mai bine ce se petrece; in orice proiect pentru care ai nevoie de creativitate, flexibilitate, joaca si idei originale
– pentru ca grupul va fi cu un numar mic de participanti (maxim 15), poti lucra mult la nivel personal

Program: vineri 4 septembrie, 9.30 -17.30; sambata 5 septembrie 9.30-17.30; duminica 6 septembrie 9.30 – 13.30

Locatie: “Podul cu Vise” (spatiul Drumul spre Centru)

Contributie: 200 euro. Rezervarea locului se face pe mail ana@drumulsprecentru.ro si implica achitarea avansului de 50%.

Te astept cu drag!

Ana
www.drumulsprecentru.ro
https://www.facebook.com/Drumul.spre.Centru/
https://www.facebook.com/RomanianDreamingCircle/
https://www.facebook.com/Respiratia.Inimii.Respiratie.Holotropica/

Despre mine:
Am meditat prima data cand aveam 5 ani – si aplecarea catre stari extinse de constienta si instrumente de autocunoastere si transformare m-a insotit mereu. Mai intai la nivel personal, apoi ca si ghid, insotitor al altora.
In activitatea mea de insotire, am rolul de dream teacher, terapeut transpersonal, consilier pentru dezvoltare personala prin arta si formator autorizat.

Mai pe larg, am dubla formare in lucrul cu vise: m-am certificat ca si Dream Teacher (Robert Moss School of Active Dreaming – Franta si SUA, 2011-2013) si am adus in Romania aceasta metoda de lucru cu visele, in 2012.

Am facut apoi formarea in Tibetan Dream Analysis (in cadrul International Academy for Traditional Tibetan Medicine – Faculty of Psychology & Dreams – 2012).

In decembrie 2019 am absolvit Masterclass for teachers of Active Dreaming (Seattle, USA).

Am o experienta de peste 13 ani training si lucru cu oamenii, sunt NLP Master Practitioner si terapeut transpersonal – cu o formare de 2 ani in terapii transpersonale (2009-2011) certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania.
Am urmat o specializare in lucru corporal (The Practice of Holotropic Breathwork) in cadrul Grof Transpersonal Training, (Spania, 2014)

In timpul formarii in terapii transpersonale, am participat la Conferinta Internationala de Psihologie Transpersonala – Moscova, 2010 (unde printre key-note speakers au fost Stanislav Grof, Christina Grof, Brother David Standl-Rast, Ervin Laszlo, Peter Russell, Vladimir Maykov).

Printre cei care m-au inspirat, m-au ghidat si de la care am avut sansa sa invat ii mentionez cu recunostinta pe Robert Moss (lucru cu visele), Monique Tiberghien (sunete sacre si lucru cu visele), Rainer Pervoeltz (modele de abordari transpersonale in terapie), Elena Francisc si Horia Turcanu (Respiratia Inimii si Respiratie Holotropica), Mark Seelig (astrologie arhetipala), Vitor Rodrigues (psychic defense), Stephen Gilligan (transa generativa si coaching generativ), Ruby Gibson (arheologie somatica).

Am lucrat mult cu stari de constienta extinsa si am calatorit de doua ori in Peru, prima oara in 2010, unde am avut ocazia sa particip la ceremonii de auto-explorare, cu leacuri traditionale shamanice.

In 2014, am parcurs o formare de un an in shamanic practices (cu Howard Charing).

Tin workshop-uri de grup (in Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Iasi) si consultatii individuale din ianuarie 2011; sunt gazda workshop-urilor tinute de Robert Moss in Romania (din 2012), fondatoare a Romanian Dreaming Circle si initiatoare (impreuna cu Robert Moss) a World Day of Active Dreaming.

In 2013, am creat conceptul de retreat de autocunoastere si transformare personala “Anotimpul din Interior”, ajuns anul acesta la cea de-a 6-a editie.

Mai am formari in Tibetan Mantra Healing si in terapie craniosacrala; facilitez workshop-uri de scriere creativa si am parcurs module de formare in psihoterapie integrativa.

Am tradus cartile “Cine moare? O investigatie asupra vietii si mortii constiente” (Stephen Levine) in 2009, “Istoria Secreta a Visului” (Robert Moss) in 2014 si am contribuit la traducerea cartii “Transa Generativa, experienta fluxului creativ” (de Stephen Gilligan – co-facilitand aducerea in Romania a metodelor terapeutice “Transa Generativa”, in 2016 si apoi “Coaching Generativ”, in 2018).

Abonează-te la newsletter