Testimoniale

”I want to express my high admiration and gratitude to Ana Maria Stefanescu. She is a most gifted dreamer and a wonderfully spirited teacher of Active Dreaming, my original synthesis of modern dreamwork and ancient shamanic techniques for healing and journeying to other orders of reality. Ana Maria is a certified teacher of Active Dreaming, the only one in Romania (so far). […] Ana Maria brings a great heart, a questing spirit, keen intelligence and practiced skills to everything she leads, and I know that anyone who joins her workshops will have a marvelous time.”
Robert Moss – Founder of Robert Moss School of Active Dreaming, author of books on dreaming, shamanism and imagination.

“Am plecat in tabara de vara foarte sceptica. Nu imi doream decat sa particip la o sesiune de respiratie holotropica in aer liber. Restul suna nefamiliar si nu neaparat interesant. Dar sesiunea de respiratie holotropica a fost doar inceputul pentru cea mai profunda experienta traita pana atunci. E putin spus ca mi s-au depasit asteptarile.

In fiecare zi ma simteam mai aproape de mine, redescopeream lucruri pe care le stiam de mult, dar nu le asrticulasem, sau nu le vazusem niciodata atat de clar. Si unul dintre cele mai frumoase daruri cu care am plecat din tabara a fost redescoperirea insemnatatii viselor nocturne.

Programul celor 4 zile a urmat un curs firesc, unde vindecarea unei rani era urmata de celebrarea momentului prezent, de descoperirea (sau mai bine zis REdescoperirea) unui nou punct de lumina interior sau a unor unelte noi. Si nu in ultimul rand, descoperirea oamenilor, a celorlaltor participanti, de la care am invatat, alaturi de care am ras, am plans si am trait atat de intens, cum nu mi-am imaginat niciodata. 

Deci daca aveti indoieli daca merita sau nu… va spune un sceptic avizat ca aceasta experienta va schimba tot ce ati trait pana acum.”
– Madalina Bozeanu, yoga teacher

“Workshop-ul de doua zile pe care Ana l-a construit in jurul punctului culminant, cel dedicat respiratiei holotropice, sunt demonstratii puternice legate de forta noastra, ca indivizi, chiar si atunci cand ne simtim firavi, si de forta sustinerii in forma sa cea mai simpla si fireasca, prin a fi alaturi de cel de langa tine pur si simplu.

Nimic insa din toate aceste lectii pe care le port cu mine si acum, la multi ani de la participarea la acest workshop, nu ar fi fost posibil fara atentia Anei la fiecare participant si determinarea ei de a se asigura ca acesta primeste maximul de la exercitiile propuse de ea. Uneori poate nu ai chef si iti pui tot felul de piedici ca sa stai in zona calduta de confort. Ei bine, Ana nu te lasa sa ramai acolo si pentru asta ii multumesc!

Mintea mea critica are nevoie sa stie ca are in fata un profesionist instruit la cel mai inalt nivel si daca te uiti pe CV-ul Anei comentariile sunt de prisos. Acolo e multa stiinta, luata de la scoli si profesionisti recunoscuti la nivel international.”
– Dana Tudor, consultant comunicare, branding personal & employer branding, jurnalist, co-fondator Chic-Elite.ro

Fii in Stare… Fii in stare, sa fii in Stare, in starea Fiintei tale, in frumusetea sufletului tau. Am gasit liniste, iubire, incredere, deschidere in acest minunat workshop… Fara prea multe cuvinte si mai mult a simti… Ce frumos este sa simti, sa iti dai voie sa privesti in tine si in cel de langa tine, sa te conectezi la ceilalti din prisma iubirii. Sa lasi compasiunea, iubirea sa te transforme. Multumesc, Ana Maria Stefanescu si tuturor participantilor pentru ce am simtit!” – Nicoleta Moisa

“Fii in stare…este un titlu care m-a intrigat din momentul in care l-am citit…am descoperit impreuna cu ana si cu cei care am participat ,cai de a onora inima.centrul.starea.prezenta..acel ceva misterios, care e pe buzele din ce in ce mai multora…din fericire…prin adevar (prima data am inteles ca el te poate elibera..acum stiu ca nu e o metafora), prin recunostinta – inclusiv mie, prin faptul ca am ales sa-mi las inima sa simta…sentimentul care ma urmareste e ca am descoperit o stare care va ramane cu mine mereu.si am mai descoperit ca atunci cand comunic de la inima la inima apar miracolele.” – Ciprian Dan Mitache, medic chirurgie plastica

Ana Maria Stefanescu

Formator autorizat, terapeut transpersonal, dream teacher
0723.473.059

Abonează-te la newsletter