Una este Luna

– un eveniment Drumul spre Centru & Romanian Dreaming Circle.

Sâmbătă 16 Martie, București, 9.30 – 14.00.
Atelier experiențial cu maxim 8 participante.
Rezervarea locului: ana@drumulsprecentru.ro

…(re)descoperirea și trăirea feminității este o călătorie în adevăratul și întregul sens al cuvântului. Este o energie în care te așezi, la un moment dat, în mod firesc. Nu e ceva ce poate fi mimat, forțat, copiat.

Bine te regăsesc,

Așadar, am amânat acest moment, al oferirii unui spațiu autentic pentru re-venit Acasă, în corp-minte-suflet-inimă de femeie, cât am putut – pentru că astfel de experiențe ajung ”la maturitate” în timp și nu pot (și nu trebuie) grăbite nicicum.Până când, iată, nu am mai putut amâna. Ceea ce vreau să-ți ofer s-a născut, ca multe din atelierele pe care le creez, dintr-o experiență personală: dintr-un vis recurent, de ani de zile, cu imaginea unei Luni pline, aurii, uriașe. O Lună care mi-a devenit ghid, companion, blând și străvechi învățător. Un vis care a insistat, a crescut, s-a transformat într-o invitație.

Acum, la 48 de ani, pot spune că mă simt pregătită să susțin acest demers, de a oferi femeilor un spațiu de conectare, un spațiu de apartenență, un spațiu de re-descoperire. Un demers care trece dincolo de nivelul cognitiv – căci nu acolo sunt toate răspunsurile.Un concept unic, original, de întâlniri-călătorie.

Anul acesta voi oferi 9 astfel de întâlniri.

Ce vor fi aceste întâlniri? La ce te poți aștepta?

– cerc periodic întru feminitate autentică / ritmuri feminine / conectare feminină /
– întâlniri magice pentru femei întregi
– explorarea naturii feminine – și justa împuternicire care vine odată cu asta
– regăsirea inimii feminine, într-un spațiu de acceptare-blândețe-asumare
– un concept unic, original, de întâlniri-călătorie, pentru a experimenta puterea vindecătoare a apartenenței
– exerciții experiențiale întru prezență autentică și susținere reciprocă
– confidențialitate

Cum spune Joseph Campbell, “divinul feminin simbolizează energiile arhetipale ale transformării, inițierii și inspirației”.

Și tot de la Joseph Campbell citire: “Iată care este un rol principal mitologic al principiului feminin: Ea ne dă naștere fizic, dar Ea este și mama celei de-a doua nașteri a noastră – nașterea noastră ca entități spirituale (…) La un anumit moment dat se trezește în noi natura noastră spirituală, care este natura umană mai înaltă (…) În această sferă a dimensiunii misterului femeia este cea-care-trezește, cea care dă naștere în acest sens.”

Vino să te întâlnești cu tine.

*** Loc și program ***
Sâmbătă 16 Martie (9.30-14.00), București.
Locația exactă va fi anunțată celor înscriși (mail ana@drumulsprecentru.ro).

Contribuție: 380 lei.Valoarea contribuției include apă, fructe, ceaiuri de plante, gustări sănătoase și materiale pentru partea de creativitate.
Rezervarea locului implică achitarea avansului de 50%.
Se acordă reduceri de 20% pentru studente, pensionare, persoane cu venituri reduse și pentru membri familie.
Locuri limitate: maxim 8 participante.

Să ne revedem cu bucurie!
Ana

Despre mine:
Dupa aproape 10 ani de experienta de management si training in corporatii, am ales in 2012 sa ma dedic complet pasiunii de-o viata: explorarea instrumentelor de autocunoastere si transformare – metode si experiente care ne largesc viziunea asupra vietii si ne dau posibilitatea sa traim la potential maxim.

Am meditat prima data cand aveam 5 ani – si aplecarea catre stari extinse de constienta si instrumente de autocunoastere si transformare m-a insotit mereu. Mai intai la nivel personal, apoi ca si ghid, insotitor al altora.

In activitatea mea de insotire, am rolul de dream teacher (sunt primul dream teacher certificat din România, 2011-2013), terapeut transpersonal, consilier pentru dezvoltare personala prin arta si formator.

Am o experienta de peste 17 ani în training (sunt formator autorizat cu dublă formare) si lucru cu oamenii, sunt NLP Master Practitioner si terapeut transpersonal – cu o formare de 2 ani in terapii transpersonale (2009-2011) certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania. Facilitez ateliere de Respiratie Holotropica de 13 ani.

Am urmat o specializare in lucru corporal in cadrul Grof Transpersonal Training, (Spania, 2014. “The Practice of Holotropic Breathwork”) si două specializări in lucrul cu trauma, cu dr. Peter Levine (“Working with Complex Trauma: Untangling Somatic Wounds”, 2023) și Gabor Mate (“Healing Trauma & Addiction for Professionals”, 2023).

In timpul formarii in terapii transpersonale, am participat la Conferinta Internationala de Psihologie Transpersonala – Moscova, 2010 (unde printre key-note speakers au fost Stanislav Grof, Christina Grof, Brother David Standl-Rast, Ervin Laszlo, Peter Russell, Vladimir Maykov).

Am dubla formare in lucrul cu vise: m-am certificat ca si Dream Teacher (Robert Moss School of Active Dreaming – Franta si SUA, 2011-2013) si am adus in Romania aceasta metoda de lucru cu visele, in 2012.Am facut apoi formarea in Tibetan Dream Analysis (in cadrul International Academy for Traditional Tibetan Medicine – Faculty of Psychology & Dreams – 2012).

In decembrie 2019 am absolvit Masterclass for certified teachers of Active Dreaming (Seattle, USA).

În toamna lui 2020 am facilitat primul modul de formare pentru profesori de Active Dreaming, în România.

Printre cei care m-au inspirat, m-au ghidat si de la care am avut sansa sa invat ii mentionez cu recunostinta pe Robert Moss (lucru cu visele), Monique Tiberghien (sunete sacre si lucru cu visele, 2009-2011), Rainer Pervoeltz (modele de abordari transpersonale in terapie, 2009-2011), Elena Francisc si Horia Turcanu (Respiratia Inimii si Respiratie Holotropica), Mark Seelig (astrologie arhetipala, 2010), Vitor Rodrigues (psychic defense), Stephen Gilligan (transa generativa si coaching generativ, 2016-2018), Ruby Gibson (arheologie somatica, 2015).

Am lucrat mult cu stari de constienta extinsa si am calatorit de doua ori in Peru, prima oara in 2010, unde am avut ocazia sa particip la ceremonii de auto-explorare, cu leacuri traditionale shamanice.

In 2014, am parcurs o formare de un an in shamanic practices (cu Howard Charing).Tin workshop-uri de grup (in Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Iasi) si consultatii individuale din ianuarie 2011; sunt gazda workshop-urilor tinute de Robert Moss in Romania (din 2012), fondatoare a Romanian Dreaming Circle si initiatoare (impreuna cu Robert Moss) a World Day of Active Dreaming.

In 2013, am creat conceptul de retreat de autocunoastere si transformare personala “Anotimpul din Interior”, ajuns anul acesta la cea de-a 10-a editie.

Mai am formari in Tibetan Mantra Healing si in terapie craniosacrala; facilitez workshop-uri de scriere creativa si am parcurs module de formare in psihoterapie integrativa.Am tradus cartile “Cine moare? O investigatie asupra vietii si mortii constiente” (Stephen Levine) in 2009, “Istoria Secreta a Visului” (Robert Moss) in 2014 si am contribuit la traducerea cartii “Transa Generativa, experienta fluxului creativ” (de Stephen Gilligan – co-facilitand aducerea in Romania a metodelor terapeutice “Transa Generativa”, in 2016 si apoi “Coaching Generativ”, in 2018). See less

Abonează-te la newsletter