Workshop – Eveniment: Ziua mondiala a Respiratiei Holotropice

Bucuresti, 11-12 aprilie
Program: vineri, 11 aprilie: 18.00-22.00, sambata 12 aprilie: 9.00-19.00

mother_gaia_eggVa invitam la un eveniment cu totul deosebit, cu ocazia Zilei mondiale a Respiratiei Holotropice. In acest weekend, in numeroase puncte de pe glob – in Europa, America de Nord, America de Sud – oamenii vin impreuna sa exploreze continuturile constiintei, sa-si mobilizeze resursele de vindecare si sa acceseze noi posibilitati de crestere, constientizare si armonie interioara, la nivel individual si colectiv.

Cand un grup de oameni se aduna cu aceeasi intentie, energia colectiva mobilizata amplifica cu mult procesul individual de transformare si autovindecare. De data asta, mii de exploratori ai constiintei din toata lumea vor respira holotropic in acelasi timp, facilitand experienta personala si deschizand portile unei cunoasteri de sine adanci, cu efect direct asupra perceptiei colective pe care o cream impreuna.

Respiratia Holotropica este tehnica psihiatrului de origine ceha Stanislav Grof, cecetatorul in domeniul constiintei. Respiratia Holotropica este o calatorie interioara, o intoarcere la sursa fiintei noastre. Experimentarea unei stari extinse de constiinta are darul de a aduce la suprafata continuturi emotionale uitate in subconstient, de a elibera zone umbrite ale psihicului si de a reaminti capacitatile uluitoare de vindecare pe care le avem inauntrul nostru. Se deschid astfel cai si posibilitati nebanuite inainte, creativitatea, capacitatea de a trai cu plenitudine, curaj si deschidere jocul fiintarii constiente.

Starile de constiinta extinsa si potentialul lor vindecator

Starile de constiinta extinsa sau starile non-ordinare de constiinta, accesate in cadrul sedintei de Respiratie Holotropica, sunt acele stari in care nu mai suntem identificati exclusiv cu aspectele corporale si mentale. Sunt stari de expansiune a sinelui, in care putem percepe dimensiunile spirituale ale propriei noastre fiinte. Experimentarea unor asemenea stari are un efect profund transformator si vindecator la toate nivelurile, caci reveleaza straturile inconstientului personal si colectiv si le aduce in constienta.

Utilizarea potentialului de vindecare al starilor holotropice este cea mai recenta descoperire a psihoterapiei occidentale. Paradoxal, intr-un context istoric mai larg, este si cea mai veche forma de vindecare, una care poate fi intalnita inca de la inceputurile omenirii.

Mai multe detalii despre Respiratia Holotropica puteti gasi aici.

Participarea la acest workshop se va face in ordinea inscrierii pe mail, la info@drumulsprecentru.ro si achitarii avansului de 100 lei, in limita locurilor disponibile. Multumim pentru intelegere!

Va astept cu drag!

Cost: 270 de lei (230 lei pentru studenti, pensionari, persoane cu venituri reduse)
Adresa: Str. Ocolului nr. 20, Bucuresti (zona Piata Gemeni)

Terapeut:

Ana Maria Stefanescu – dream teacher, terapeut transpersonal, trainer
Ana Maria are dubla formare in lucrul cu vise: este singurul terapeut din Romania certificat ca si Dream Teacher (Robert Moss School of Active Dreaming – Franta si SUA); si formare in Tibetan Dream Analysis (in cadrul International Academy for Traditional Tibetan Medicine – Faculty of Psychology & Dreams). De asemenea, Ana Maria este trainer certificat (formator) cu o experienta de peste 8 ani in training, NLP Master Practitioner si terapeut transpersonal – formare de 2 ani in terapii transpersonale, certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania. De asemenea, . Formare in terapie craniosacrala. Formare in Tibetan Mantra Healing – International Academy for Traditional Tibetan Medicine, Faculty of Mantra Healing. Facilitator workshop-uri de scriere creativa (Facultatea de Filologie si Limbi Straine).
In formare in psihoterapie integrativa (Asociatia Europeana de Psihoterapie).

Abonează-te la newsletter