Workshop de Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii

Sambata-duminica, 14-15 iunie

“ Aceasta stare de constiinta pura, de pace interioara, spatiul tacut dintre ganduri, este puntea care face legatura cu marea putere. Cei care nu sesizeaza acest interval nu constientizeaza nici legătura cu campul potentialitatii pure si al creativitatii infinite.” Deepak Chopra

Respiratia_Inimii_Waha_FestivalAceasta este o weekend dedicat conectarii cu propriile resurse vindecatoare. Respiratia Holotropica este o puternica metoda de autocunoastere, constientizare si astfel vindecare de la nivelul cel mai profund al fiintei. O asemenea experienta ne oglindeste ceea ce este prezent in noi, ceea ce ne impiedica in trairea curgatoare a existentei, ne adduce ceea ce avem nevoie sa vedem si sa traim in acest moment, deblocand energii “intepenite”, eliberand si aducand la suprafata noi resurse vindecatoare.

Aici poti afla mai multe detalii despre Respiratia Holotropica.

Respiratia Inimii este o cale, subtila si puternica in acelasi timp, de accesare a unei stari extinse de constiinta. Ca si alte tehnici apartinand sistemelor mistice de cunoastere si traire, ea are ca nucleu si vehicul respiratia constienta. Respiratia Inimii “parcurge” dimensiunea verticala si face posibila constientizarea faptului ca fiecare chakra corespunde unei anumite realitati, sau nivel de experimentare a realitatii, cu atribute specifice.

Aici poti afla mai multe detalii despre Respiratia Inimii.

Te invitam asadar la un weekend de Prezenta, de atentie neconditionata fata de tine insati/insuti. Toate raspunsurile sunt inauntrul tau. In spatele mintii care conceptualizeaza, clasifica si interpreteaza dupa vechi tipare conditionate, Tu Stii cine esti, Traiesti cine esti, Existi, fara alte etichete. Tot aici stii cum sa atingi linistea si sa ai acces la puterea de a crea realitate. Te invitam in acest taram mereu nou, al fiintei tale care se naste mereu altfel, in fiecare clipa.

Vom explora universul intreg, holotropic, prezent inauntru, prin respiratie – punte de contact cu tot ce exista in noi. Stari, continuturi psihice, perceptii corporale, imagini de sine, toate acestea ne sunt accesibile prin atentie catre sine si tehnici de respiratie.

Te astept cu drag!

Program: sambata 14 iunie, 9.30- 19.00, duminica 15 iunie, 9.30-14.00

Cost: 300 de lei (240 lei pentru studenti, pensionari, persoane cu venituri reduse). Inscrierea se face doar pe mail info@drumulsprecentru.ro si presupune achitarea avansului de 50% pana miercuri, 11 iunie (inclusiv).
Adresa: Casa cu Flori, str. Dumitru Cariagdi nr.7, Bucuresti (zona Piata Muncii)

Terapeut:

Ana Maria Stefanescu – dream teacher, terapeut transpersonal, trainer
Ana Maria are dubla formare in lucrul cu vise: este singurul terapeut din Romania certificat ca si Dream Teacher (Robert Moss School of Active Dreaming – Franta si SUA); si formare in Tibetan Dream Analysis (in cadrul International Academy for Traditional Tibetan Medicine – Faculty of Psychology & Dreams). De asemenea, Ana Maria este trainer certificat (formator) cu o experienta de peste 8 ani in training, NLP Master Practitioner si terapeut transpersonal – formare de 2 ani in terapii transpersonale, certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania. Formare in terapie craniosacrala. Formare in Tibetan Mantra Healing – International Academy for Traditional Tibetan Medicine, Faculty of Mantra Healing. Facilitator workshop-uri de scriere creativa (Facultatea de Filologie si Limbi Straine).
In formare in psihoterapie integrativa (Asociatia Europeana de Psihoterapie).

 

Abonează-te la newsletter