Visele – punte catre transpersonal

– un eveniment Drumul spre Centru. workshop 30% teoretic, 70% experiential. durata: 4 ore –
– rezervarea locului se face doar pe mail ana@drumulsprecentru.ro –

Dragi toti,

Saptamana viitoare, joi pe 24 de la ora 18.00, va invit la primul workshop din aceasta toamna, la Drumul spre Centru – o seara de lucru cu visele.

Va fi o seara in care vom explora dimensiunea transpersonala a viselor: invatand ca visele au o valoare incontestabila la nivel psihologic, pentru ca ne invata mai multe despre noi insine, despre tipare mentale si emotii – si in acelasi timp au valoare imensa la nivel spiritual.

C. G. Jung, Mircea Eliade sau Joseph Campbell au fost doar cativa dintre cei care au intuit importanta uriasa a viselor, au lucrat cu ele, au descoperit dimensiunea lor transpersonala si au navigat in universul vast al miturilor – miturile, intim legate de ”Timpul Visatului” despre care vorbesc aborigenii si nu numai.

Va fi de asemenea o seara in care ne vom aventura dincolo de teorii invatate “de-a gata” despre vise – si in care vom descoperi ca visele sunt ghizi si aliati de nadejde in procesul de autocunoastere si transformare. Vom invata sa avem incredere in ceea ce simtim – si sa adresam intrebari potrivite pentru a intelege mesajul visului.

Vom afla cate tipuri de vise exista – invatand, in aceeasi masura, sa nu reducem visul la o lista de simboluri, si atat. Vom descoperi ca visele pot fi calatorii in teritorii si realitati la fel de reale ca cea in care functionam in mod “normal” – si vom invata o metoda noninvaziva si nonintruziva de a lucra cu visele altcuiva, de a fi ghid pentru altcineva.

Vom descoperi felul in care un vis ne poate conecta la informatii sau simboluri importante din alte culturi, poate, la care nu ne stim conectati in mod constient sau cu care nu avem o legatura in viata diurna – si despre cum experientele visului ne pot indica modul in care energia noastra vitala este blocata sau modul in care aceasta se manifesta.

Vom explora in acelasi timp si dimensiunea creativa a viselor – si efectele profund terapeutice, din aceasta perspectiva.

Cui se adreseaza workshop-ul ?

– daca esti pur si simplu pasionat(a) de vise, imagini si imaginatie si vrei sa inveti mai multe despre puterea lor vindecatoare, acest workshop este pentru tine

– daca esti psiholog sau terapeut si esti interesat de o alta abordare terapeutica complementara, simpla si eficienta, dincolo de analiza, acest workshop este pentru tine

Unde ?

Centrul de training si terapii transpersonale “Drumul spre Centru”, Bucuresti

Contributie: 100 lei

Te astept cu drag,

Ana Maria

Ana Maria Stefanescu – dream teacher, terapeut transpersonal, consilier dezvoltare personala prin arta si formator autorizat
Ana Maria este trainer certificat (formator) cu o experienta de peste 8 ani in training, NLP Master Practitioner si terapeut transpersonal – formare de 2 ani in terapii transpersonale (2009-2011) certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania (cu o specializare in lucru corporal in cadrul Grof Transpersonal Training, 2014) si are dubla formare in lucrul cu vise: este singurul terapeut din Romania certificat ca si Dream Teacher (Robert Moss School of Active Dreaming – Franta si SUA, 2011-2013); si formare in Tibetan Dream Analysis (in cadrul International Academy for Traditional Tibetan Medicine – Faculty of Psychology & Dreams – 2012). Tine workshop-uri si consultatii individuale din ianuarie 2011; este gazda workshop-urilor tinute de Robert Moss in Romania (din 2012), fondatoare a Romanian Dreaming Circle si initiatoare a World Day of Active Dreaming.
Formare in Tibetan Mantra Healing. In formare in psihoterapie integrativa.

(art: Luiza Vizoli)

Abonează-te la newsletter