– rezervarea locului se face doar pe mail ana@drumulsprecentru.ro –

ziua mondiala a visarii active ana maria stefanescu”Ma trezesc acum
Prin puterea Cerului
Stralucirea Lunii
Splendoarea Focului
Viteza Fulgerului
Iuteala Vantului
Adancimea Oceanului
Stabilitatea Pamantului
Fermitatea Stancii”

Ti s-a intamplat sa ai un vis care se repeta?
Ti-a aparut o imagine sau persoana intr-un vis sa te “urmareasca” mai mult timp?
Ai avut un vis care parea real – atat de real ca realitatea insasi?
Ai avut sentimentul ca parca trebuie “sa faci ceva” dupa ce-ai avut un vis anume?

Visele hranesc imaginatia. Imaginatia se transforma in actiuni. Actiunile creeaza lumea, pe care o experimentam mai apoi. Visul meu si visul tau si visul lui si visul ei devine visul nostru – visul colectiv al umanitatii. Imagineaza-ti o lume visata cu Inima…

Va fi un workshop despre reamintirea faptului ca adevarata noastra misiune este cea care vine din inima si ca ne putem conecta la asta, prin intermediul viselor; si despre a crea cu intentie, din aceasta perspectiva.

*** Cui se adreseaza workshop-ul? ***

Celor care vor sa inteleaga mesajele primite in vis
Celor care cred ca visele nu sunt “doar vise”
Celor cred ca prin intermediul viselor, sufletul ne vorbeste si ne conecteaza la misiunea cu care am venit in aceasta viata

*** De ce prin intermediul viselor? ***

O serie de vise, sincronicitati si apoi si mai multe vise m-au condus pas cu pas, spre lumea viselor si a sincronicitatilor. Spre a-mi onora visele si a ”face” ceva in legatura cu asta. De ce scriu despre asta ? Deoarece stiu acum ca prin intermediul viselor, inima imi vorbeste. Indraznesc sa spun – inimile ne vorbesc. Este ceva acolo, in inima inimii noastre, care ne cheama, ne asteapta, ne trimite o nesfarsita invitatie la re-amintire.

Visele si ”visatul” sunt intr-adevar porti catre Inima. De-acolo, din centrul Fiintei, visele ne vorbesc despre ceea ce este cu adevarat important pentru suflet, despre ce are nevoie corpul si despre a crea, in mod constient, realitatea, despre Viziune si despre Misiune.
Visele sunt resurse pretioase, pline de indicii, de ghizi, in tot felul de forme. Visele au rabdare. Revin, iar si iar. Povestesc, in felul lor, despre Misiunea Personala si despre cai de urmat.

*** Asadar, ce vei invata la workshop? ***

O metoda simpla si eficienta prin care poti lucra cu visul tau – sau al altuia
Cum poti sa aduci energie si ghidare din lumea visului;
Cum poti folosi propriile vise si propria imaginatie pentru a actiona, concret, in lumea diurna in directia implinirii misiunii tale
Cum sa-ti evaluezi propria energie si sa actionezi in directia imbunatatirii ei, cand este cazul
Cum sa lucrezi cu sincronicitatile – reamintindu-ti ca lumea inconjuratoare ne vorbeste neincetat prin simboluri, vise, elementele naturii
Cum sa te intorci in spatiul unui vis, pentru a afla mai multe si pentru a actiona potrivit

*** Cum vom lucra? ***

Vom face exercitii de grup si ne vom imbarca in calatorii ghidate
Vom lasa visele sa prinda viata in cadrul unui Teatru al Viselor: una din practicile centrale din Active Dreaming, inspirata dupa arta straveche a ”punerii in act” a viselor
Vom face exercitii de creativitate – individuale si la nivel de grup

*** Loc şi program ***

Vineri 30 ianuarie (18.30-21.00) si sambata 31 ianuarie (10.00–19.00), Cluj. Locatia exacta va fi anuntata celor inscrisi (mail ana@drumulsprecentru.ro).

*** Cost ***

Investitia pentru participare este de 200 lei. Rezervarea locului implica achitarea avansului de 50%. Se acorda reduceri de 20% pentru studenti, pensionari, persoane cu venituri reduse si pentru cupluri/membri familie. Numarul de locuri este limitat.

*** Cine tine cursul? ***

Ana Maria Stefanescu – dream teacher, terapeut transpersonal, trainer
Ana Maria este trainer certificat (formator) si are dubla formare in lucrul cu vise: este singurul terapeut din Romania certificat ca si Dream Teacher (Robert Moss School of Active Dreaming – Franta si SUA, 2011–2013); si are formare in Tibetan Dream Analysis (in cadrul International Academy for Traditional Tibetan Medicine – Faculty of Psychology & Dreams, 2012).
Tine workshop-uri si consultatii individuale de lucru cu visele din ianuarie 2012; este gazda workshop-urilor tinute de Robert Moss in Romania (din 2012) si este fondatorul Romanian Dreaming Circle.

Te astept cu drag!

Ana Maria

ana@drumulsprecentru.ro

Abonează-te la newsletter