Visand viitorul: vise care pre-vestesc. Seara de Active Dreaming, Joi 5 Decembrie

Visand viitorul: Vise care pre-vestesc. Seara de Active Dreaming, Joi 5 Decembrie.

”Realitatea visatului nu este numai o capacitate, ci si o indatorire pe care toate fiintele omenesti trebuie sa o indeplineasca cu gratie, pentru ca nepotii nostri sa mosteneasca o lume in care sa poata trai in pace si abundenta.” (Alberto Villoldo – ”Vise Curajoase”)

O functie speciala a viselor este asa-numita ”repetitie pentru viitor”: pur si simplu, unele vise sunt legate de viitorul nostru si ne furnizeaza mesaje nu doar despre noi insine, ci si despre viata prietenilor, familiei sau a colegilor. Practic, de foarte multe ori visele ne pregatesc pentru oportunitati si provocari din viitorul mai apropiat sau mai indepartat – uneori, e vorba de zile, saptamani sau luni, insa uneori pot trece ani ( sau chiar decenii !!! ) pana cand ”realitatea” prinde din urma visele.

Visele pre-vestitoare (sau precognitive) sunt mult mai des intalnite decat se crede in mod obisnuit: daca ai avut vreodata sentimentul de deja vu, cel mai probabil ai trait o scena pe care o visasei deja. Deja vu: deja vazut – pana si numele acestui ”fenomen” ne ofera un indiciu.

Toate culturile vechi, traditionale (aborigenii, nativii americani, celtii, egiptenii, tibetanii etc) cunoasteau aceasta functie a visului si o foloseau in mod activ, cu scop practic si spiritual in aceeasi masura. Toate literaturile religiilor majore ale umanitatii sunt pline de povesti si exemple de vise pre-vestitoare.
De fapt, unele popoare indigene sustin – si transmit aceasta invatatura mai departe, din generatie in generatie – ca visam TOT ce se va manifesta in realitatea fizica INAINTE de a se intampla; din aceasta perspectiva, ca Visatori Activi (Active Dreamers) ne dam seama ca putem nu numai sa pre-vedem viitorul ci sa fim prezenti la crearea lui.

Cum ?

In primul rand fiind constienti de faptul ca ceea ce apare in vise pot fi viitoruri POSIBILE, nu ceva ce se va intampla inevitabil. Fiind constienti ca asta depinde si de felul in care actionam – sau ratam sa actionam ! – in urma unui vis pe care l-am avut.

Asadar, ce vom face ?

– vom invata sa scanam visele in cautare de elemente precognitive
– vom invata si folosi tehnica ”dream re-entry” pentru a ne intoarce in spatiul unui vis si a clarifica informatiile primite
– vom invata sa facem diferenta intre visele simbolice si cele care se pot intampla…literalmente
– vom intelege cum sunt posibile visele precognitive
– vom invata sa lucram cu intentia pentru a manifesta un vis precognitiv

Poti gasi aici mai multe detalii despre lucrul cu vise:
http://drumulsprecentru.ro/visele-punte-catre-transpersonal/

Te astept cu drag !

Program: 18.30 – 22.00
Cost: 100 de lei (80 lei pentru studenti, pensionari, persoane cu venituri reduse).

Inscrierea se face doar pe mail info@drumulsprecentru.ro si presupune achitarea avansului de 50% pana marti, 3 Decembrie (inclusiv).

Adresa: str. Dumitru Cariagdi nr.7, Bucuresti (zona Piata Muncii)

Terapeut:

Ana Maria Stefanescu – terapeut transpersonal, dream teacher, trainer
Ana Maria este trainer certificat (formator) cu o experienta de peste 8 ani in training, NLP Master Practitioner si terapeut transpersonal – formare de 2 ani in terapii transpersonale, certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania. De asemenea, Ana Maria are dubla formare in lucrul cu vise: este singurul terapeut din Romania certificat ca si Dream Teacher (Robert Moss School of Active Dreaming – Franta si SUA); si formare in Tibetan Dream Analysis (in cadrul International Academy for Traditional Tibetan Medicine – Faculty of Psychology & Dreams). Formare in terapie craniosacrala. Formare in Tibetan Mantra Healing – International Academy for Traditional Tibetan Medicine, Faculty of Mantra Healing. Facilitator workshop-uri de scriere creativa (Facultatea de Filologie si Limbi Straine).
In formare in psihoterapie integrativa (Asociatia Europeana de Psihoterapie).

 

Abonează-te la newsletter