Tabara de vara “Anotimpul din Interior” (editia a 4-a)

– un eveniment Drumul spre Centru –

Tabara de autocunoastere, 2 – 5 August, joi – duminica, la munte. Tabara intensiv experientiala.
Locuri limitate: maxim 16 participanti.

Cel mai probabil stii deja ca realitatea interioara coloreaza realitatea exterioara. Ca de indata ce schimbi perceptia lumea se schimba. Ca nu se poate rezolva o problema de la acelasi nivel la care a aparut, sau din aceeasi stare.

Insa uneori, uitam toate astea. Uitam, desi le-am experimentat, poate de mai multe ori. Uneori, ajungem sa credem ca e nevoie sa facem mai mult(e), sa depunem efort, sa alergam incolo si-ncoace, intr-o cursa nebuna pentru “a face”.

Si pentru ca A FACE devine ceea ce ne defineste, uitam de A FI. ”Human being, not human doing”. Fiinte umane – te-ai intrebat vreodata de ce ne numim asa?

Anul asta, te invit din nou timp de 4 zile in mijlocul naturii, la munte, sa ne apropiem de raspunsul la aceasta intrebare. Sa gustam, sa simtim, sa traim raspunsul. Sa ne apropiem de noi insine, de ceea ce suntem cu adevarat. Sa ne dam timp sa fim. Sa ne ascultam corpul. Sa ne amintim ca totul in jur este viu si ne vorbeste. Sa meditam, sa respiram, sa visam (si sa impartasim ce visam), sa cantam, sa dansam, sa ne jucam – si toate astea, insotiti de prezenta tacuta si vie a muntilor, a pajistilor si de respiratia copacilor; insotiti de verde si albastru si sunet si vant si pamant.

Ce instrumente ne vor insoti ? Visarea Activa, Transa Generativa, Yoga, Tibetan Dreaming, Respiratia Inimii / Respiratie Holotropica (RIRH), Mantrele (metoda Tibetan Mantra Healing), Dansul, Culoarea si bineinteles Meditatia. Vom face calatorii pe ritm de tobe si vom porni intr-o cautare a Viziunii – interioara si exterioara; vom asculta soaptele blande ale naturii si ne vom deschide inimile pentru a-i primi mesajul.

Te astept cu drag sa (re)descoperim impreuna Anotimpul din Interior

Ana

Program: 2 – 5 August (joi – duminica), orele 9.00 – 20.00

Contributie: 800 lei pentru plata integrala pana pe 10 Iulie inclusiv, 1000 lei dupa. Se poate plati in mai multe transe si se acorda reduceri de 20% pentru studenti, pensionari, persoane cu venituri reduse si membri cuplu / familie. (Pentru structuri juridice se adauga 20%).

Conditii anulare: Daca nu este gasit un inlocuitor de catre cel/cea care anuleaza, in cazul anularii cu mai mult de 15 zile inainte de eveniment (pana in 30 zile) se va retine 50% din suma. In cazul anularii cu mai putin de 15 zile inainte de eveniment, daca nu este gasit un inlocuitor, se va retine suma 100% (exceptie fac desigur cazurile de forta majora: imbolnaviri, accidente etc).
In cazul anularii cu mai mult de 30 de zile inainte suma se returneaza integral.

(nota: cazarea va fi la cort sau intr-o pensiune cu costuri scazute din apropierea locului de pus cortul, dupa preferinte. Cazarea la pensiune se va plati separat, la locatie).

Numar maxim de participanti: 16

Rezervarea locului se face doar pe mail ana@drumulsprecentru.ro si implica achitarea a 50% din suma totala. Locatia si detaliile vor fi comunicate celor care au rezervat locul.

Facilitator:

Ana Maria Stefanescu – dream teacher, terapeut transpersonal, consilier pentru dezvoltare personala prin arta si formator autorizat

Ana Maria este trainer certificat (formator) cu o experienta de peste 11 ani in training si lucru cu oamenii, NLP Master Practitioner si terapeut transpersonal – formare de 2 ani in terapii transpersonale (2009-2011), certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania (cu o specializare in lucru corporal in cadrul Grof Transpersonal Training, Spania, 2014). De asemenea, Ana Maria are dubla formare in lucrul cu vise: este primul terapeut din Romania certificat ca si Dream Teacher (Robert Moss School of Active Dreaming – Franta si SUA, 2011-2013); si formare in Tibetan Dream Analysis (in cadrul International Academy for Traditional Tibetan Medicine – Faculty of Psychology & Dreams – 2012). Tine workshop-uri si consultatii individuale din ianuarie 2011; este gazda workshop-urilor tinute de Robert Moss in Romania (din 2012), fondatoare a Romanian Dreaming Circle si co-initiator (impreuna cu Robert Moss) a World Day of Active Dreaming
Formare in Tibetan Mantra Healing. Formare in terapie craniosacrala. Facilitator workshop-uri de scriere creativa. In formare in psihoterapie integrativa.

www.drumulsprecentru.ro
https://www.facebook.com/Drumul.spre.Centru/
https://www.facebook.com/RomanianDreamingCircle/
https://www.facebook.com/Respiratia.Inimii.Respiratie.Holotropica/

Abonează-te la newsletter