Tabara de vara “Anotimpul din Interior” (editia a 2-a). Tabara de Visare Activa si Respiratie Holotropica.

Tabara de vara ”Anotimpul din Interior” (tabara de autocunoastere, editia a 2-a). 31 Iulie – 3 August, la munte.
Tabara intensiv experientiala.
Locuri limitate: maxim 12 participanti.

“The way to do is to be” – Lao Tzu

 

anotimpul din interior 2Cel mai probabil stii deja ca realitatea interioara coloreaza realitatea exterioara. Ca de indata ce schimbi perceptia lumea se schimba. Ca nu se poate rezolva o problema de la acelasi nivel la care a aparut, sau din aceeasi stare.

Insa uneori, uitam toate astea. Uitam, desi le-am experimentat, poate de mai multe ori. Uneori, ajungem sa credem ca e nevoie sa facem mai mult(e), sa depunem efort, sa alergam incolo si-ncoace, intr-o cursa nebuna pentru a face si iar a face, pentru a demonstra, pentru a obtine. Uneori, insasi cautarea spirituala se transforma, in moduri subtile, in a face si a demonstra.

Si pentru ca A FACE devine ceea ce ne defineste, uitam de A FI. ”Human being, not human doing”. Fiinte umane – te-ai intrebat vreodata de ce ne numim asa ?

anotimpul din interior 5Anul asta, te invit 4 zile in mijlocul naturii, la munte, sa ne apropiem de raspunsul la aceasta intrebare. Sa gustam, sa simtim, sa traim raspunsul. Sa ne apropiem de noi insine, de ceea ce suntem cu adevarat. Sa ne dam timp sa fim. Sa ne ascultam corpul. Sa ne amintim ca totul in jur este viu si ne vorbeste. Sa meditam, sa respiram, sa visam (si sa impartasim ce visam), sa cantam, sa dansam, sa ne jucam – si toate astea, insotiti de prezenta tacuta si vie a muntilor, a pajistilor si de respiratia copacilor; insotiti de verde si albastru si sunet si vant si pamant.

 

Ce instrumente ne vor insoti ? Respiratia Inimii / Respiratie Holotropica (RIRH), Visarea Activa, Mantrele (metoda Tibetan Mantra Healing), Dansul si bineinteles Meditatia. Vom face calatorii pe ritm de tobe si vom porni intr-o cautare a Viziunii – interioara si exterioara; vom asculta soaptele blande ale naturii si ne vom deschide inimile pentru a-i primi mesajul.

 

Te astept cu drag sa (re)descoperim impreuna Anotimpul din Interior !

Ana Maria

Program: 31 Iulie – 3 August (joi – duminica), orele 9.00 – 20.00

Contributie: 500 lei pentru plata integrala pana pe 10 Iulie (400 lei pentru studenti, pensionari, persoane cu venituri reduse), 600 lei dupa (480 lei pentru studenti, pensionari, persoane cu venituri reduse). Se acorda reduceri pentru cupluri.

(nota: cazarea va fi la cort sau intr-o pensiune cu costuri scazute din apropierea locului de pus cortul. Cazarea la pensiune se va plati separat).

Numar maxim de participanti: 12
Rezervarea locului se face doar pe mail info@drumulsprecentru.ro si implica achitarea a 50% din suma totala. Locatia si detaliile vor fi comunicate celor care au rezervat locul.
Multumesc pentru intelegere.

Facilitator:

Ana Maria Stefanescu – dream teacher, terapeut transpersonal, trainer
Ana Maria are dubla formare in lucrul cu vise: este singurul terapeut din Romania certificat ca si Dream Teacher (Robert Moss School of Active Dreaming – Franta si SUA); si formare in Tibetan Dream Analysis (in cadrul International Academy for Traditional Tibetan Medicine – Faculty of Psychology & Dreams). De asemenea, Ana Maria este trainer certificat (formator) cu o experienta de peste 8 ani in training, NLP Master Practitioner si terapeut transpersonal – formare de 2 ani in terapii transpersonale, certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania. Formare in terapie craniosacrala. Formare in Tibetan Mantra Healing – International Academy for Traditional Tibetan Medicine, Faculty of Mantra Healing. Facilitator workshop-uri de scriere creativa (Facultatea de Filologie si Limbi Straine).
In formare in psihoterapie integrativa (Asociatia Europeana de Psihoterapie).

www.drumulsprecentru.ro

Abonează-te la newsletter