Shamanic Dreaming. Descopera Aliatii din Vise.

Shamanic Dreaming Visare Activa drumulsprecentru.ro”If you do not do something with your dreams, you will not dream well.” – Huichol shaman

”Shaman”.  Termenul a inceput sa fie folosit pe scara larga dupa ce Mircea Eliade a publicat binecunoscuta lucrare ”Samanismul si tehnicile arhaice ale extazului”, prin 1951. Samanismul este considerat a fi cea mai veche traditie spirituala a umanitatii si are legatura cu conectarea la intelepciunea, la modul de a fi in lume al culturilor indigene stravechi de pe toata suprafata planetei Pamant.

Arta calatoriilor si vindecarii prin intermediul viselor si al visarii se afla in centrul practicilor shamanice – de exemplu, una dintre traducerile cele mai des intalnite ale cuvantului ”shaman” este ”cel care viseaza.”

Din aceasta perspectiva invatam ca visele pot fi foarte reale. Un vis se poate explica pe sine, fara interpretari suplimentare. Un vis poate vorbi despre starea corpului, sau despre starea de sanatate a unei persoane dragi, sau despre evenimente viitoare – unele de interes major, nu numai pentru cel care viseaza. Un vis poate arunca lumina asupra unei relatii, sau ne poate inlesni comunicarea cu cei care au murit.

Un vis ne poate conecta la informatii sau simboluri importante din alte culturi, la care nu ne stim conectati in mod constient sau cu care nu avem o legatura in viata diurna. Experientele visului ne pot indica modul in care energia noastra vitala este blocata sau modul in care aceasta se manifesta.

Dincolo de toate aste, sau in primul rand, Visarea Samanica ne invata sa ne apropiem de energia visului in sine – si sa lucram cu asta.

Asadar, in aceasta seara, vom invata cateva din tehnicile de baza ale Visarii Samanice (dupa metoda Active Dreaming – o sinteza originala care imbina o metoda moderna de lucru cu visele cu tehnici samanice din vechime, creata de Robert Moss, fondator al Robert Moss School of Active Dreaming):

– calatorii cu ajutorul portalelor oferite de vise, pe ritm de tobe
– intoarcerea in spatiul unui vis, pentru a afla indicii suplimentare cu ajutorul unui visator-insotitor
– scanarea centrilor energetici
– (re)conectarea cu animale de putere / ghizi

Te astept cu drag !

Ana Maria

(p.s. Pentru acest workshop nu este necesara experienta anterioara in lucrul cu vise / visare samanica)

Program: Joi, 9 octombrie, 18.30 – 22.00

Contributie: 100 de lei (80 lei pentru studenti, pensionari, persoane cu venituri reduse).

Inscrierea se face doar pe mail info@drumulsprecentru.ro si presupune achitarea avansului de 50% pana marti, 7 octombrie (inclusiv).

Adresa: Casa cu Flori, str. Dumitru Cariagdi nr.7, Bucuresti (zona Piata Muncii)

Facilitator:

Ana Maria Stefanescu – dream teacher, terapeut transpersonal, trainer
Ana Maria are dubla formare in lucrul cu vise: este singurul terapeut din Romania certificat ca si Dream Teacher (Robert Moss School of Active Dreaming – Franta si SUA); si formare in Tibetan Dream Analysis (in cadrul International Academy for Traditional Tibetan Medicine – Faculty of Psychology & Dreams). De asemenea, Ana Maria este trainer certificat (formator) cu o experienta de peste 8 ani in training, NLP Master Practitioner si terapeut transpersonal – formare de 2 ani in terapii transpersonale, certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania. Formare in terapie craniosacrala. Formare in Tibetan Mantra Healing – International Academy for Traditional Tibetan Medicine, Faculty of Mantra Healing. Facilitator workshop-uri de scriere creativa (Facultatea de Filologie si Limbi Straine).
In formare in psihoterapie integrativa (Asociatia Europeana de Psihoterapie).

Abonează-te la newsletter