Seara de Respiratia Inimii si Calatorie in Inima

calatorie in inima drumulsprecentru.ro“Ceea ce este esential este invizibil pt ochi; doar cu inima poti vedea cu adevarat.” – Antoine de Saint-Exupery

Te invit la ultima seara de Respiratia Inimii din acest an, la Drumul spre Centru. Respiratia Inimii este un instrument de constientizare si de invatat sa traim in Prezent – un instrument bland, subtil, aducator de deschidere si flexibilitate.

Cum functioneaza ?

Inima are un camp electromagnetic urias. Asta inseamna ca de aici, de la acest nivel, pot aparea profunde vindecari la nivel fizic, emotional, mental si spiritual. Inima are o inteligenta aparte si o capacitate de transformare uluitoare. “Traitul” in inima are o calitate anume – cand inima se deschide, perceptia asupra realitatii se modifica.

Ca si alte tehnici apartinand sistemelor mistice de cunoastere si traire, Respiratia Inimii (metoda creata de Horia Turcanu & Elena Francisc) are ca nucleu si vehicul respiratia constienta. Toate marile traditii spirituale ale lumii folosesc respiratia ca vehicul de accesare ale straturilor mai profunde ale fiintei, de conectare la dimensiunea sacra a existentei. Respiratia este energie vitala in primul rand si este strans legata de capacitatea de deschidere, acceptare si transformare. Respiratia este cea care leaga “interiorul” cu “exteriorul” si conduce, usor-usor, la intelegerea realitatii ca “tot”. Respiratia Inimii “parcurge” dimensiunea verticala si face posibila constientizarea faptului ca fiecare chakra corespunde unei anumite realitati, sau nivel de experimentare a realitatii, cu atribute specifice.

La fel ca toate tehnologiile sacrului, Respiratia inimii are drept scop reconectarea la dimensiunea universala a fiintei, integrarea polaritatilor si realinierea tuturor aspectelor noastre. Este o cale ce isi are originile in stari de constiinta extinsa, in viziunea samanica a interconexiunii cerului cu pamantul, cale ce aduce totul in centrul nostru, in inima, locul in care transformam si armonizam energia, redescoperind puterea de a iubi, de a accepta si imbratisa realitatea.

Ce ne aduce Respiratia Inimii?

• accesarea si experimentarea fiecarui centru energetic
• echilibru fizic si emotional
• creativitate si flexibilitate
• stare de bine si liniste interioara
• deschidere catre bucuria de a fi

Dincolo de calitatea Respiratiei Inimii de a accesa registrele psiho-spirituale, ea este mai presus de toate un mod prin care luam contact cu corpul si prin care dezvoltam capacitatea de a fi prezenti, atenti, conectati cu noi insine.

Te astept cu drag !

Ana Maria

Program: Joi, 4 decembrie, 18.30 – 22.00

Cost: 100 de lei (80 lei pentru studenti, pensionari, persoane cu venituri reduse).

Inscrierea se face doar pe mail info@drumulsprecentru.ro si presupune achitarea avansului de 50% pana marti, 2 decembrie (inclusiv).

Adresa: Casa cu Flori, str. Dumitru Cariagdi nr.7, Bucuresti (zona Piata Muncii)

Facilitator:

Ana Maria Stefanescu – dream teacher, terapeut transpersonal, trainer
Ana Maria are dubla formare in lucrul cu vise: este singurul terapeut din Romania certificat ca si Dream Teacher (Robert Moss School of Active Dreaming – Franta si SUA); si formare in Tibetan Dream Analysis (in cadrul International Academy for Traditional Tibetan Medicine – Faculty of Psychology & Dreams).
De asemenea, Ana Maria este trainer certificat (formator) cu o experienta de peste 8 ani in training, NLP Master Practitioner si terapeut transpersonal – formare de 2 ani in terapii transpersonale, certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania. Formare in terapie craniosacrala. Formare in Tibetan Mantra Healing – International Academy for Traditional Tibetan Medicine, Faculty of Mantra Healing. Facilitator workshop-uri de scriere creativa (Facultatea de Filologie si Limbi Straine).
In formare in psihoterapie integrativa (Asociatia Europeana de Psihoterapie).

www.drumulsprecentru.ro
https://www.facebook.com/RomanianDreamingCircle
https://www.facebook.com/Respiratia.Inimii.Respiratie.Holotropica

Abonează-te la newsletter