Robert Moss in Romania 2015. Training avansat: Imaginal Healing

– un eveniment Drumul spre Centru –

Drumming at Sarmisegetuza robert moss si ana maria stefanescuRobert Moss, cel mai important profesor de visare din lume in acest moment si creatorul unei metode originale de lucru cu visele – “Active Dreaming” (Visare Activa) – revine in Romania pentru a patra oara – de data asta, nu pentru un workshop ci pentru un training avansat in ceea ce priveste lucrul cu vise si imagini: Imaginal Healing (1- 4 Octombrie 2015, joi-duminica, pe malul Marii Negre. Locatia exacta va fi anuntata ulterior). Participantii la acest training vor primi un certificat de absolvire.

Cui se adreseaza acest training ? Daca esti pur si simplu pasionat(a) de vise, imagini si  imaginatie si vrei sa inveti mai multe despre puterea lor vindecatoare, acest training este pentru tine. Daca esti psiholog, psihoterapeut, consilier de dezvoltare personala, coach, formator, trainer, medic sau terapeut de orice fel; daca ai de-a face cu situatii in care trebuie sa lucrezi cu durerea – a ta sau a altuia – acest training este pentru tine. Daca vrei sa-ti dezvolti latura creativa sau lucrezi deja intr-un domeniu care presupune creativitate, acest training este pentru tine.

Detalii:

Imaginal Healing. Training Retreat.

Cel care vindeca prin intermediul imaginatiei ii ajuta pe oameni sa isi recapete starea de bine si sa o mentina, si sa duca vieti mai pline si de fapt mai pline de viata, prin concentrarea asupra puterii creative a imaginilor. Folosim termenul de “imaginal” pentru a distinge intre imaginatia adevarata si fantezie fara substanta.
Unul din adevarurile imaginatiei este ca trupul crede in imagini. O imagine poarta o incarcatura fizica: trimite impulsuri electrice in corp si influenteaza puternic chimia organsimului. Stiinta medicala confirma faptul ca trupul nu pare sa distinga intre un eveniment fizic si un gand sau o amintire a unui eveniment. Asta inseamna ca avem o putere imensa de a ne influenta in sensul in care sa ne simtim sanatosi si plini de viata, sau bolnavi si deprimati, in functie de gandurile si imaginile carora alegem sa le dam atentie.

In cadrul acestui training avansat si intensiv vei putea sa iti revendici puterea de a fi vindecatorul propriei tale vieti si propriul saman al sufletului tau – si sa aduci daruri de vindecare altora. Ariile de practica vor include:

Cum sa creezi si sa folosesti propriile Imagini pentru Vindecare

Desi scenariile ghidate pot fi folositoare, cele mai puternici imagini pentru vindecare vin in mod spontan din propriile noastre vieti si in special din visele noastre, care ne arata in mod constant ce se intampla in corp si de ce anume are nevoie corpul pentru a se insanatosi sau a-si pastra starea de bine. Imaginile din vise ne conecteaza de asemenea cu parti din noi pe care le-am neglijat sau reprimat, si ne conecteaza cu un Sine mai intelept si mai profund care poate facilita vindecare si imputernicire directa.

Calatorii in spatii ale Vindecarii

Vei invata cum sa iti modifici starea de constiinta – cateodata cu usoara ghidare cu ajutorul ritmului tobei – si sa calatoresti in locuri de vindecare aflate pe taramul imaginatiei.

Vindecare cu ajutorul Imaginatiei prin centrii energetici ai corpului

Ne vom imbarca intr-o calatorie imaginala prin chakre pentru a identifica si a ne conecta cu simboluri vii, in special cu aliati in vindecare care apar in forme de pasari si animale. Conectarea cu aliatii nostri reprezinta o modalitate excelenta de a creste si a restaura energia vitala, aratandu-ne in acelasi timp calea naturala prin care energia noastra circula.

Calatorii pentru Recuperarea Sufletului

Vindecarea cu ajutorul imaginatiei are legatura cu sufletul si corpul, deopotriva. Vom face o calatorie pentru a ne conecta cu aspecte ale noastre care poate ca s-au pierdut sau lipsesc – din cauza unei dureri sau a unei traume sau unor alegeri facute in decursul vietii, alegeri care (ne)-au ranit. Vom invata ca putem juca rolul de consilier sau mentor pentru o versiune mai tanara a noastra care poate ca are o nevoie disperata de ghidare.

Revendicarea Puterii Vindecatoare a Povestilor

Putem schimba corpul si lumea spunand povesti mai bune despre ele. Vom invata adevarul intelegerii profunde pe care a avut-o Joseph Campbell care spune ca vindecarea este ceea ce se intampla cand trecem “dincolo de suferinta si intram pe taramul mitului.” Vindecarea si imputernicirea devin disponibile cand ne trezim, cand devenim constienti de povestea noastra mai mare, mai profunda – povestea care poate ca ne “vaneaza” prin intermediul dramelor si provocarilor vietii de zi cu zi – si cand ii ajutam si pe altii sa recunoasca povestea mai mare si mai profunda care ii vaneaza pe ei.

Vindecarea prin Exprimare Creativa

Vom juca tot felul de jocuri fabuloase de exprimare creativa – teatru, exprimare prin arta, povesti, umor, improvizarea de talismane personale pentru vindecare si de ritualuri spontane – pentru a ne ajuta pe noi insine si pe altii sa ne conectam si sa se conecteze cu copilul “minune” din interior, sa-si creasca nivelul de energie si sa rada si sa faca sa plece, prin dans, orice ne face sa suferim sau ne provoaca durere.

Transferul unei Viziuni

Putem creste, crea si face cadou un vis – o imagine vindecatoare, o viziune de viata, o cale pentru suflet – pentru cineva care are nevoie de un vis. Transferul unei Viziuni (o tehnica originala create de Robert Moss) s-a dovedit a fi profund vindecatoare si benefica in multe situatii. Se invata usor si trezeste rapid la viata abilitatile noastre intuitive naturale.

“Cu cat imaginatia este mai puternica, cu atat rezultatele sunt mai putin imaginare” (Rabindranath Tagore)

Lecturi recomandate: Robert Moss, Dreaming the Soul Back Home, The Boy Who Died and Came Back and The Three “Only” Things: Tapping the Power of Dreams, Coincidence and Imagination.

Participantii la acest training vor primi un certificat de absolvire.

Se asigura traducere in limba romana.

Cost training: 375 euro pentru plata integrala pana la 1 septembrie 2015, 425 euro dupa aceasta data. Cazarea si masa se vor plati separat, la locatie. Inscrierea se face doar pe mail ana@drumulsprecentru.ro / info@drumulsprecentru.ro si presupune achitarea avansului de 150 euro. Rezervarea locului va fi pe principiul “primul inscris”. Multumesc pentru intelegere.

Te astept cu drag si cu inima deschisa !

Ana Maria
dream teacher, terapeut transpersonal, trainer

www.drumulsprecentru.ro
https://www.facebook.com/RomanianDreamingCircle

(foto: arhiva personala)

Organizator:
Ana Maria Stefanescu – dream teacher, terapeut transpersonal, trainer
Ana Maria este trainer certificat (formatorcu o experienta de peste 8 ani in training, NLP Master Practitioner si terapeut transpersonal – formare de 2 ani in terapii transpersonale, certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania (cu o specializare in lucru corporal in cadrul Grof Transpersonal Trainingsi are dubla formare in lucrul cu vise: este singurul terapeut din Romania certificat ca si Dream Teacher (Robert Moss School of Active Dreaming – Franta si SUA); si formare in Tibetan Dream Analysis (in cadrul International Academy for Traditional Tibetan Medicine – Faculty of Psychology & Dreams). Tine workshop-uri si consultatii individuale de lucru cu visele din ianuarie 2012; este gazda workshop-urilor tinute de Robert Moss in Romania (din 2012), fondatoare a Romanian Dreaming Circle si initiatoare a World Day of Active Dreaming.

Abonează-te la newsletter