Robert Moss in Romania 2012: “The Return of the Seer and Dream Archaeology”

Robert Moss in Romania – workshop de exceptie “The Return of the Seer and Dream Archaeology” (5 – 8 Octombrie 2012)

Robert Moss, creatorul metodei “Active Dreaming”, o imbinare originala de lucru cu visele si samanism, vine in Romania la inceput de Octombrie (patru zile, 5 – 8 Octombrie). Vine ca sa visam impreuna, bineinteles 🙂
Si nu oricum, ci in cadrul unui workshop de exceptie: “The Return of the Seer and Dream Archaeology” (Intoarcerea Vizionarului si Arheologia Viselor).

http://www.mossdreams.com/Design%202009/Calendar/2012.10%20October/romania.htm

Ce vom face?
Vom invata tehnicile Vizionarilor din vechime si vom scana vise care vorbesc despre un viitor posibil. Vom exersa lucrul cu vise de vindecare, pentru noi insine si pentru cei care au nevoie. Ne vom reaminti ceea ce vechile traditii stiau prea bine – ca visele ne arata ceea ce vrea Sufletul.
Si atunci cand vorbim despre Dream Archaeology, vorbim, bineinteles, despre Daci. Energia si “memoria” locului ne vor insoti si ne vor fi ghizi in re-conectarea cu intelepciunea ancestrala. Vom recupera daruri de mult uitate si vom participa in mod activ, creator, la o recuperare a sufletului la nivel de cultura si de tot ceea ce a insemnat si inseamna civilizatia Dacilor.

Este o ocazie unica, din toate punctele de vedere. Workshopul in sine costa 300 Euro (daca plata se face integral pana la 1 septembrie, 350 Euro dupa aceasta data) iar cazarea va fi la vila Ermitage, in Busteni – o locatie absolut superba, aproximativ 28 euro/zi, toate mesele incluse, coffee break inclus. In acest moment mai sunt 7 locuri (s-au inscris multi din afara), asa ca rezervarea locului se va face pe principiul “primul inscris”. Multumim pentru intelegere.

Inscrierile se fac pe mail:

Ana Maria Stefanescu, ana_radu@hotmail.com, 0723.473.059

Pagina Facebook: Respiratia Inimii-Respiratie Holotropica

Te astept cu drag, sa visam impreuna !

Detalii complete:

http://www.mossdreams.com/Design%202009/Calendar/2012.10%20October/romania.htm

Robert Moss (www.mossdreams.com) se descrie ca fiind un ”dream teacher”, un profesor de Visare, pe o cale care este treptat redescoperita. Fost profesor de istorie antica la Australian National University, a scris noua carti despre vise si arta visatului, samanism si imaginatie (printre cele mai cunoscute fiind ”Conscious Dreaming”, ”The Secret History of Dreaming”, ”Active Dreaming” precum si cea mai recenta, publicata in aceasta primavara, ”Dreaming the Soul Back Home: Shamanic Dreaming for Healing and Becoming Whole

Premisa de baza de la care porneste abordarea lui Moss este ca ”visatul” nu este doar ceea ce se-ntampla in timpul somnului, ci inseamna de fapt ”trezirea” catre surse de ghidare, vindecare si creativitate care se gasesc dincolo de mintea constienta.

In ultimii 20 de ani, a condus seminarii la Esalen Institute, Omega Institute, John F. Kennedy University si multe alte centre si institutii. A tinut workshopuri de Active Dreaming in Marea Britanie, Australia, Canada, Costa Rica, Franta, Olanda, Danemarca, Suedia, Lituania, Estonia, Romania, Brazilia si Austria si conduce o formare de 3 ani pentru profesori de Active Dreaming.

Abonează-te la newsletter