Respiratie Holotropica de Echinoctiu

– un eveniment Drumul spre Centru –

Sambata 23 septembrie, 10-18, Bucuresti

In preajma Echinoctiului, te invit sa te re-conectezi cu tine. Sa simti ce e de simtit, sa traiesti ce e de trait, in perioada asta, pentru tine.

Ghid ne va fi Respiratia Holotropica.

Locuri limitate: maxim 12 participanti. Inscrieri: ana@drumulsprecentru.ro

Toate marile traditii spirituale ale lumii folosesc respiratia ca vehicul de accesare ale straturilor mai profunde ale fiintei, de conectare la dimensiunea sacra a existentei. Respiratia este energie vitala in primul rand si este strans legata de capacitatea de deschidere, acceptare si transformare. Respiratia este cea care leaga “interiorul” cu “exteriorul” si conduce, usor-usor, la intelegerea realitatii ca “tot”.

Respiratia Holotropica – sau Respiratia de Foc, cum mai este numita – apartine terapiilor transpersonale, care abordeaza fiinta umana ca pe un sistem complet, capabil de autoreglare si autovindecare. Holotropic inseamna, de fapt, indreptare spre intregire, aceasta fiind tendinta fireasca a fiecaruia dintre noi – de a cauta unitatea si integralitatea fiintei.

Cu ajutorul unui anumit tip de respiratie si insotiti de o muzica ce potenteaza plonjarea in adancimile interioare, Respiratia Holotropica transcende mecanismele mintii rationale si faciliteaza deschiderea catre procesul de autovindecare.

Metoda combina intr-un mod natural o respiratie ampla si accelerata, cu o muzica specifica si lucru corporal personalizat. Ea permite mobilizarea potentialului de vindecare spontana specifica atat corpului cat si psihicului. Se activeaza astfel memoria celulara si intreg campul de constiinta, oferind acces la toate nivelurile: domeniul senzorial (fizic),domeniul biografic (istoria personala), domeniul perinatal (legat de nastere si inainte de nastere) si domeniul transpersonal (dincolo de istoria personala, dincolo de corp si psihic individual).

Crearea unei mandale individuale si impartasirea experientei vor face parte din procesul de integrare a experientei.

Te astept cu drag !

Ana Maria

Program: sambata 23 septembrie, 9.30 – 18.00

Contributie: 150 de lei (120 lei pentru studenti, pensionari, persoane cu venituri reduse). Inscrierea se face doar pe mail ana@drumulsprecentru.ro

Facilitator:

Ana Maria Stefanescu – dream teacher, terapeut transpersonal, consilier dezvoltare personala prin arta si formator autorizat

Ana Maria este trainer certificat (formator) cu o experienta de peste 8 ani in training, NLP Master Practitioner si terapeut transpersonal – formare de 2 ani in terapii transpersonale (2009-2011) certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania (cu o specializare in lucru corporal in cadrul Grof Transpersonal Training, 2014) si are dubla formare in lucrul cu vise: este primul terapeut din Romania certificat ca si Dream Teacher (Robert Moss School of Active Dreaming – Franta si SUA, 2011-2013); si formare in Tibetan Dream Analysis (in cadrul International Academy for Traditional Tibetan Medicine – Faculty of Psychology & Dreams – 2012). Tine workshop-uri si consultatii individuale din ianuarie 2011; este gazda workshop-urilor tinute de Robert Moss in Romania (din 2012), fondatoare a Romanian Dreaming Circle si initiatoare a World Day of Active Dreaming.
Formare in Tibetan Mantra Healing. In formare in psihoterapie integrativa.

Abonează-te la newsletter