Respiratia Inimii – puterea vindecatoare a Iubirii de Sine

Workshop experiential
joi, 15 mai, 18.30-22.00

Respiratia_Inimii_Waha_Festival_Drumul_spre_Centru_2Mergi inlauntrul tau; bate la usa de-acolo, si cere-i inimii sa-ti spuna ce stie…
                – William Shakespeare

Respiratia Inimii este mai presus de orice, un exercitiu de PREZENTA tacuta, de atentie la fiecare “molecula” din noi insine, pe fiecare palier al existentei noastre, ca fiinte transcendente si intrupate in timp si spatiu in acelasi timp. Fiecare moment trait constient in spatiul inimii modifica intr-un fel subtil modul in care percepem realitatea.

La ce ne ajuta sa “lucram” cu inima sau sa “ne deschidem inima”?

Inima are un camp electromagnetic imens, un camp vibrational puternic. Asta inseamna ca dezvoltandu-ne obisnuinta de a trai in inima si aducand armonie in acest spatiu central al fiintei noastre, aceasta armonie se propaga in restul campului energetic, vindecand emotii, echilibrand straturile noastre profunde si aducand liniste si curgere fireasca in corp, la nivel celular.

Inima este punctul in care putem cu adevarat sa facem alegeri, pentru ca reflecta spatiul extins al iubirii, acceptarii si al pacii interioare. De la acest nivel de traire si intelegere nonconceptuala, apare vindecarea tuturor celorlalte niveluri de constiinta.

Suntem fiinte multidimensionale, cu acces la experiente nelimitate, de la nivelurile cele mai dense pana la cele mai rafinate ale spectrului trairilor. De multe ori insa, experientele pe care le traversam lasa urme neconstientizate ce se reflecta ca blocaje, limitari la nivel energetic, emotional si in cele din urma fizic, corpul fiind cea mai densa forma de energie pe care o experimentam ca oameni. Frici neexprimate, cuvinte nerostite, emotii ascunse sau uitate, judecati de sine, toate se oglindesc in identificarile in care ne risipim, uitand cine suntem de fapt – fiinte deschise catre esenta divina, catre intregire.

Transylvania_Calling_ 2013_Drumul_spre_Centru_Respiratia_Inimii_mic1Respiratia Inimii ne ajuta sa experimentam fiecare nivel cu trairile sale, sa ne racordam la “campul” unic de constiinta, sa lucram cu arhetipurile si sa deschidem, vindecand prin atentie, intentie si miscare constienta fiecare centru energetic. Invatam astfel sa aducem acasa parti ignorate ale sufletului, sa vedem clar identificarile ca apoi sa le eliberam, traind din centrul fiintei, spatiul din care putem alchimiza realitatea, devenind constienti de incredibila capacitate creatoare intrinseca. Devenind liberi.

Cand ne deschidem acestei imense dimensiuni a inimii, realitatea exterioara se transforma, pentru ca modul in care ne raportam la ea se transforma. Relatiile capata alta calitate – campul nostru electromagnetic influenteaza toate fiintele cu care intram in contact. Aducand vindecare si echilibru noua, aducem vindecare si echilibru in familiile noastre si in spatiul nostru social, contribuind astfel la schimbarea pa care o dorim in lume.

Aici puteti gasi mai multe detalii despre Respiratia Inimii.

Te astept cu drag!

Program: joi 15 mai, 18.30 – 22.00
Cost: 100 de lei (80 lei pentru studenti, pensionari, persoane cu venituri reduse).
Inscrierea se face doar pe mail info@drumulsprecentru.ro si presupune achitarea avansului de 50% pana marti, 13 mai (inclusiv).
Adresa: Casa cu Flori, str. Dumitru Cariagdi nr.7, Bucuresti (zona Piata Muncii)

Facilitator:

Ana Maria Stefanescu – dream teacher, terapeut transpersonal, trainerAna Maria are dubla formare in lucrul cu vise: este singurul terapeut din Romania certificat ca si Dream Teacher (Robert Moss School of Active Dreaming – Franta si SUA); si formare in Tibetan Dream Analysis (in cadrul International Academy for Traditional Tibetan Medicine – Faculty of Psychology & Dreams). De asemenea, Ana Maria este trainer certificat (formator) cu o experienta de peste 8 ani in training, NLP Master Practitioner si terapeut transpersonal – formare de 2 ani in terapii transpersonale, certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania. Formare in terapie craniosacrala. Formare in Tibetan Mantra Healing – International Academy for Traditional Tibetan Medicine, Faculty of Mantra Healing. Facilitator workshop-uri de scriere creativa (Facultatea de Filologie si Limbi Straine).

In formare in psihoterapie integrativa (Asociatia Europeana de Psihoterapie).

 

 

 

Abonează-te la newsletter