Quantum Dreaming, cu Robert Moss

– un eveniment Drumul spre Centru –

(4-7 Octombrie, Predelut, Bran)

Visare de tip Shamanic, Noua Stiinta si Chei Stravechi catre Universul Multidimensional

Descoperirile de ultima ora din fizica ne-au adus confirmari de tip stiintific asupra felului in care vechii shamani, misticii si visatorii priveau si intelegeau lumea, asupra felului in care acestia au stiut intotdeauna ca exista un loc, dincolo de realitatea de suprafata, in care totul este conectat, un loc dincolo de timp in care toate timpurile sunt accesibile, iar constiinta genereaza lumi.

In aceasta noua aventura vei invata abilitatile si practicile Visarii Active (Active Dreaming), o sinteza originala de shamanism si cele mai eficiente tehnici de lucru contemporan cu visele si visare lucida. Pune aceste tehnici puternice laolalta cu intelepciunea straveche si noua stiinta, si esti gata sa practici “quantum dreaming”, sa devii un cetatean cu drepturi depline ale universului multidimensional si sa fii prezent la creatia lumii tale.

Vei descoperi ca detii secretul calatoriei in timp. Poti calatori in viitorul posibil, cautand provocari si oportunitati ce ti se-astern inainte. Poti calatori in trecut si in lumi paralele. Vei obtine cunostinte de prima mana in ceea ce priveste universul multidimensional pe care il descopera acum stiinta – si vei putea folosi asta pentru a te vindeca si pentru a te dezvolta in viata de zi cu zi.

In fiecare noapte, Visatorul interior o ia inaintea sinelui diurn, cercetand provocari si oportunitati ce se gasesc pe calea ce ti se-asterne in fata. Asta face parte din trusa noastra omeneasca de supravietuire. Odata ce devii constient(a) de faptul ca visezi evenimentele inainte de a se petrece in viata diurna, poti trece mai departe la ceea ce este cu adevarat important, si anume sa modifici in bine viitorul posibil si sa devii co-creator al propriei realitati.

Visele tale pot fi de asemeni intrezariri ale unei vieti pe care sinele tau paralel o traieste intr-o lume paralela, in care ai facut alegeri diferite. Fizicianul Brian Greene speculeaza ca avem cu totii un numar infinit de dubluri ce duc vieti paralele in universuri paralele. Cand ne dezvoltam abilitatile de visare cuantica, putem explora asta in mod experiential – si putem invata cum sa aducem daruri si lectii dintr-o lume paralela in lumea asta. Prin intermediul acestor “excursii”, iti vei crea o geografie personala a multiversului si vei acumula informatii de prima mana in ceea ce priveste realitatea lumilor paralele.

Ca si calator in timp, poti calatori pana la o varianta mai tanara a ta in propriul ei Prezent. Devenind o voce in mintea ei, poti oferi incurajarea si sfaturile de care s-ar putea sa aiba nevoie intr-o perioada de mare durere sau de mari provocari. Poti fi prietenul si protectorul ce i-au lipsit cand avea mai mare nevoie. Din asta poate izvori Vindecare pentru amandoi, pentru tine acum, in prezent si pentru ea in propriul ei prezent.

Omul de stiinta si shamanul au cazut de acord: traim intr-un univers constient in care totul este viu si conectat, si mintea si materia sunt intretesute. Pentru a trai din plin in acest univers, trebuie sa invatam sa navigam cu ajutorul sincronicitatilor, pregatiti sa recunoastem si sa actionam in acele speciale momente Kairos in care universul ne trimite un mesaj personal.

Vei invata cum:

  • Sa faci visele sa devina studioul tau creativ. Sa-ti contruiesti propria intrare catre mintea non-locala si Inregistrarile Akashice
  • Sa visezi un viitor mai bun
  • Sa calatoresti in trecut, viitor si timpuri paralele
  • Dramele din “vietile trecute” si “vieti paralele” iti pot influenta viata prezenta si relatiile prezente
  • Sa dezvolti imagini pozitive intru vindecare si imputernicire pentru tine si pentru ceilalti
  • Sa cresti o viziune asupra a ceea ce va deveni viata ta daca iti manifesti dorintele inimii, o viziune atat de puternica si bogata incat va vrea sa se manifeste in lume

Te asteptam cu drag!

Program: 4-7 Octombrie (joi-duminica), Predelut – Bran. Locatia exacta va fi comunicata celor inscrisi.

Contributie: 425 euro. Cazarea si masa se platesc separat, la locatie.
Se poate plati in mai multe transe. Reducere 15% pentru cupluri / membri familie.
Pentru entitati juridice se adauga 20% la orice varianta de plata.
Rezervarea locului implica avansul de 50%

Conditii anulare: Daca nu este gasit un inlocuitor de catre cel/cea care anuleaza, in cazul anularii cu mai mult de 15 zile inainte de eveniment (pana la 30 zile), se va retine 50% din suma. In cazul anularii cu mai putin de 15 zile inainte de eveniment se va retine suma 100%.
In cazul anularii cu mai mult de 30 zile inainte de eveniment suma se returneaza integral.
Inscrieri si detalii: ana@drumulsprecentru.ro

https://www.facebook.com/RomanianDreamingCircle/

https://www.facebook.com/Drumul.spre.Centru/

https://www.facebook.com/Respiratia.Inimii.Respiratie.Holotropica/

(imagine sus: “Starry Night”, Van Gogh)

 

Abonează-te la newsletter