Programul lunii noiembrie

 

Workshop de Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii

Sambata, 17 noiembrie, ora 10.00-20.00 si duminica, 18 noiembrie, ora 10.00-14.00

Vor fi doua zile de accesare a miezului fiintei noastre, spatiul din care inteligenta intrinseca vindeca si echilibreaza la nivel mental, emotional si fizic. Vor fi doua zile de trait din inima, de conectare unii cu altii si cu sursa sufletului. Vom experimenta ce inseamna accesarea unei stari extinse de constiinta si odata cu ea, largirea granitelor perceptiilor noastre. Ne vom conecta cu ajutorul respiratiei la propriile noastre trairi. Pentru ca respiratia este punctul de conectare intre trup, minte si suflet. A respira constient inseamna a deveni constient, a lasa spatiu pentru experimentarea adevarului interior.

Aici puteti afla mai multe detalii despre Respiratia Holotropica si Respiratia Inimii.

 

Dreaming Circle, workshop de lucru cu visele

Miercuri, 14 noiembrie, ora 18.30-22.00


Vom invata procesele de baza de lucru cu vise, folosind metoda Active Dreaming.

”Active Dreaming? Expresia este o provocare, menita sa ne elibereze de presupunerea ca visatul este o activitate pasiva. Sunt recunoscator pentru darul viselor sponatne din timpul noptii, cele pe care nu le cerem si pe care adesea nici nu le vrem. Ele pun in fata noastra o oglinda magica in care ne putem vedea asa cum suntem cu adevarat. Ne servesc drept voce a constiintei. Prevestesc provocari si oportunitati din viitor. Visele din timpul somnului ne arata ce se petrece in corp, diagnosticheaza eventuale afectiuni inainte ca simptomele sa-si faca simtita prezenta, si ne arata de ce are nevoie corpul pentru a se mentine sanatos.” – Robert Moss

The best dreams happen when you’re awake.

Asadar, in aceasta seara-experiment, vom invata cum sa fim mai aproape de visele noastre si cum sa le invitam sa ne impregneze realitatea. Vom exersa intoarcerea in spatiul unui vis despre care vrem sa aflam mai multe si vom fi exploratori dar si ghizi. Vom desena si ne vom juca de-a Sincronicitatea, si vom sti sa cerem si sa urmam indicii. Vom descoperi ca visele pot fi porti catre alte universuri si o sursa inepuizabila de inspiratie.

Aici puteti afla mai multe detalii despre lucrul cu Vise.

 

Dreaming Circle, workshop de lucru cu visele

Joi, 15 noiembrie, ora 19.00-22.00

 
O noua seara de vise, de aceasta data in afara Bucurestiului, in spatiul primitor din Paradisul Verde.

 

Visele – creativitate si exprimare (aplicatii terapeutice in relatia intre copii si parinti)

Sambata, 17 noiembrie

 
O zi in care invatam sa comunicam diferit, copii si parinti, direct prin mesaje ale sufletului.

 

Seara de RESPIRATIE HOLOTROPICA

Miercuri, 21 noiembrie, ora 18.00-22.00

Tehnica Respiratiei Holotropice a fost introdusa in aceasta forma de psihiatrul de origine ceha Stanislav Grof si sotia sa, Cristina Grof. Stanislav Grof este unul dintre fondatorii si teoreticienii psihologiei transpersonale, cea care largeste cadrul de intelegere si de cuprindere a experientelor umane, considerand omul o fiinta de natura spirituala, intrupata, aflata intr-o calatorie a Constiintei. Acest fapt este in concordanta cu toate traditiile mistice ale lumii. Tot universul exista inauntrul nostru si se oglindeste, sub forma de perceptie, “in afara” noastra. De aceea, realitatea fiecaruia este o suma de perceptii care, intarite prin repetitie, devin constante definitorii si creeaza astfel lumea noastra.

Aici puteti afla mai multe detalii despre Respiratia Holotropica.

 

Seara de RESPIRATIA INIMII

Miercuri, 28 noiembrie, ora 18.00-22.00

Dincolo de calitatea Respiratiei Inimii de a accesa registrele psiho-spirituale, ea este mai presus de toate un mod prin care luam contact cu corpul si prin care dezvoltam capacitatea de a fi prezenti, atenti, conectati cu noi insine. Respiratia Inimii este o cale de a trai in prezent, in aici si acum, eliberati de roluri si credinte introiectate, bucurandu-ne de trup ca vehicul ce ne poarta in marea calatorie a vietii.

Aici puteti afla mai multe detalii despre Respiratia Inimii.

 

Cost Seara de miercuri*: 100 lei (80 lei pentru student / pensionari / persoane cu venituri reduse)

Cost Workshop de weekend*: 250 lei (200 lei pentru studenti/pensionari/persoane cu venituri reduse)

* 30% reducere, daca vii la toate serile de miercuri dintr-o luna

* 20% reducere la workshop-ul de weekend daca vii la doua seri de miercuri din luna

 Locatie: Centrul I-AM, Leonida Varnali nr. 13 (intre Piata Victoriei si Buzesti).

 

 

 

Abonează-te la newsletter