breathe light

Programul lunii Ianuarie 2013

 

Seara de RESPIRATIE HOLOTROPICA

Joi, 17 ianuarie, ora 18.00 – 22.00

breathe lightTehnica Respiratiei Holotropice a fost introdusa in aceasta forma de psihiatrul de origine ceha Stanislav Grof si sotia sa, Cristina Grof. Stanislav Grof este unul dintre fondatorii si teoreticienii psihologiei transpersonale, cea care largeste cadrul de intelegere si de cuprindere a experientelor umane, considerand omul o fiinta de natura spirituala, intrupata, aflata intr-o calatorie a Constiintei. Acest fapt este in concordanta cu toate traditiile mistice ale lumii. Tot universul exista inauntrul nostru si se oglindeste, sub forma de perceptie, “in afara” noastra. De aceea, realitatea fiecaruia este o suma de perceptii care, intarite prin repetitie, devin constante definitorii si creeaza astfel lumea noastra.

 

 

Visul ca Poarta a Inimii
Workshop de Active Dreaming si Respiratia Inimii

19, 20 ianuarie (Sambata, Duminica)

visul ca poarta a inimiiVisele si ”visatul” sunt intr-adevar porti catre Inima. De-acolo, din centrul Fiintei, visele vorbesc Visatorului despre ceea ce este cu adevarat important pentru suflet. Despre ceea ce este posibil, mult mai mult decat ce poate imagina mintea diurna. Despre ce are nevoie corpul si despre a crea, in mod constient, realitatea. Despre Viziune si despre Misiune.

”Dreaming is about waking up”, spune Robert Moss, creatorul metodei ”Active Dreaming”. Cu ajutorul acestei metode si prin Respiratia Inimii, pe ritmuri de tobe ne vom deschide vastului spatiu al viselor si al viziunilor sufletului, invatand sa aducem in realitatea cotidiana incredibila putere creatoare pe care o purtam in noi, eliberand calea spre implinirea propriului destin.

 


Seara de RESPIRATIA INIMII

Joi, 24 ianuarie, ora 18.30 – 22.00

space in heartRespiratia Inimii este o metoda subtila si blanda de intoarcere la sine, de accesare a starii de Prezenta. Instrumentele cu care lucram sunt respiratia, atentia, intentia. Dincolo de calitatea Respiratiei Inimii de a accesa registrele psiho-spirituale, ea este mai presus de toate un mod prin care luam contact cu corpul si prin care dezvoltam capacitatea de a fi prezenti, atenti, conectati cu noi insine. Respiratia Inimii este o cale de a trai in prezent, in aici si acum, eliberati de roluri si credinte introiectate, bucurandu-ne de trup ca vehicul ce ne poarta in marea calatorie a vietii.

 

Creative Writing – workshop de Scriere Creativa

Joi, 31 ianuarie, ora 18.30 – 22.00

magic writingDe ce un workshop de scriere creativa? Cuvintele creeaza lumi. Cum spuneam si data trecuta, scrisul este o alta cale de a accesa starea de Prezenta – starea aceea in care totul este viu si nou; totul este flux, totul respira la unison iar cuvantul ”inspiratie” se explica pe sine Smile Si de foarte multe ori, scrisul inseamna vindecare  – si pentru scriitor, si pentru cititor.

Nu, nu trebuie sa mai fi scris inainte. Nu trebuie sa stii ceva anume sau sa fi citit ceva anume. Singurul lucru de care ai nevoie este pofta de joaca. De ce, ce vom face? Vom scrie povesti sau doar fraze sau cuvinte sau litere, ”poezii” cu rima sau fara, cuvinte insirate unele dupa altele doar pentru ca au o anumita culoare sau textura sau gust; vom scrie despre noi, despre ceilalti si despre lume; vom scrie pentru noi – cei de-acum, cei de demult sau cei din viitor – pentru ceilalti si pentru lume; vom scrie din Vise si pentru Vise; vom face puzzle din povestile noastre si vom scrie doar pentru placerea de a scrie.

 

Te astept cu drag !

Cost Seara de joi*: 100 lei (80 lei pentru student / pensionari / persoane cu venituri reduse

Cost Workshop de weekend*: 250 lei (200 lei pentru studenti / pensionari / persoane cu venituri reduse)

* 30% reducere, daca vii la toate serile de joi dintr-o luna

* 20% reducere la workshop-ul de weekend daca vii la doua seri de joi dintr-o luna

Rezervarea locului se face doar pe mail info@drumulsprecentru.ro si implica achitarea a 50% din suma cu o saptamana inainte de eveniment. Multumesc pentru intelegere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Abonează-te la newsletter