PROGRAMUL LUNII FEBRUARIE 2013

 

Seara de RESPIRATIE HOLOTROPICA
Joi, 21 februarie, ora 18.00-22.00

“Cea mai buna cale de a ma pregati pentru viitor consta in a trai plenar constient in prezent.”Deepak Chopra

Respiratia Holotropica este o puternica intalnire cu sufletul, cu ceea ce este prezent in noi si se cere vazut, trait, exprimat, eliberat. Este o cale a intregirii, a aducerii acasa a energiilor ratacite, a emotiilor reprimate, a amintirilor ce se vor constientizate si reintegrate de la un alt nivel de intelegere.

Din perspectiva samanica putem spune ca aducem acasa parti de suflet pierdute, care ne iau din energia vitala si din bucuria de a trai si a ne implini destinul.

Din perspectiva studiilor asupra constiintei ale psihiatrului Stanislav Grof, parintele Respiratiei Holotropice, putem spune ca starile extinse de constiinta inseamna accesarea straturilor profunde ale fiintei si constientizarea legaturilor intrinsece dintre ele, dintre ceea ce numim arbitrar interior/exterior, eu/altul, eu/Universul, toate aceste straturi tinzand spre Unitatea intregului, spre Unitatea fiintei. Experimentarea Respiratiei Holotropice aduce constientizarea enormei bogatii a sufletului si a infinitelor resurse pe care le purtam in noi. Si de asemenea ne deschide catre asumarea libertatii de co-creatie a propriei vieti. Eliberam astfel calea catre o existenta constienta, in pace si bucurie a mintii si inimii.

Ce ne aduce Respiratia Holotropica?

• eliberarea de vechi dureri si blocaje energetice

• claritate mentala si echilibru emotional

• constientizarea si eliberarea de “pattern-uri” disfunctionale

• creativitate si vitalitate

• armonie interioara

 

Va astept cu drag!

 

Cost: 100 lei (80 lei pentru studenti/pensionari/persoane cu venituri reduse)
Locatie: str. Dumitru Cariagdi nr. 7 (zona Piata Muncii)

Inscrieri la: info@drumulsprecentru.ro

Rezervarea locului se face doar pe mail info@drumulsprecentru.ro si implica achitarea a 50% din suma cu o saptamana inainte de eveniment. Multumesc pentru intelegere.

 

 

Seara de Respiratia Inimii – Joi, 28 februarie, 18.30 – 22.00

 

DREAMING CIRCLE – Zi de lucru cu visele
Sambata 2 martie, ora 10.00 -19.00

 

“Viata adevarata este atunci cand suntem trezi in vise.”Henry David Thoreau

Visele sunt o puternica poarta catre noi insine, catre diferite planuri ale fiintei noastre. Visele sunt realitati in sine, la fel de concrete ca realitatea noastra diurna. In masura in care calatorim liberi prin toate spatiile viselor, din ce in ce mai atent si mai asumat, devenim liberi sa experimentam adevaratele dimensiuni pe care le purtam in noi, constienti de infinitele Universuri la care avem acces – pentru vindecare si pentru implinirea destinului.

Daca in viata diurna, mintea rationala poate sa ascunda sau sa ignore dorintele si nevoile Sufletului, in vise, adevaratele noastre nevoi si realitati interioare isi fac simtita prezenta. Visele vorbesc limbajul Sufletului si ne conduc spre implinirea acestuia.

De multe ori suntem ghidati prin intermediul viselor. Ni se arata calea de urmat, ni se aminteste misiunea pentru care ne aflam aici, in aceasta existenta, in lumea celor sapte zile. Uneori vise vin sa ne previna de anumite hopuri sau pericole, in asa fel incat sa ne deschida catre o perceptie mai atenta asupra realitatii. Alteori, visele ne conecteaza cu ghizii spirituali sau cu animalele de putere a caror energie se cere adusa in realitatea tridimensionala, sa ne sprijine in ce avem de implinit. In vise, primim vizite de la persoane dragi ce au trecut “dincolo”, in alt plan, si au mesaje pentru noi. Tot visele vorbesc despre starea fizica a corpului, despre relatiile importante din viata noastra – uneori anuntand intalniri esentiale ce se pregatesc sa vina catre noi.

Vom lucra cu visele prin metoda Active Dreaming, creata de Robert Moss. Active Dreaming este o modalitate de a aduce visele in realitate, de a aduce energie si ghidare din lumea visului in viata de zi cu zi. Este o cale catre a trai constient – iar asta presupune sa reintram in contact cu copilul din interior si implicit cu darurile copilariei: spontaneitate, joaca si deschidere. Este o cale care ne indeamna sa ne amintim si sa spunem si sa traim Povestea noastra, intr-un fel in care poate fi auzita si primita de catre ceilalti. Dincolo de asta, este despre a intelege ca energia pe care o avem si atitudinea pe care o alegem au un efect ”magnetic” asupra lumii inconjuratoare, atragand/respingand intalniri si circumstante.

 

Va astept cu drag!

 

Cost: 180 lei (150 lei pentru studenti/pensionari/persoane cu venituri reduse)
Locatie: str. Dumitru Cariagdi nr. 7 (zona Piata Muncii)

Inscrieri la: info@drumulsprecentru.ro

Rezervarea locului se face doar pe mail info@drumulsprecentru.ro si implica achitarea a 50% din suma cu o saptamana inainte de eveniment. Multumesc pentru intelegere.

 

 

Facilitator:

Ana Maria Stefanescutrainer, terapeut transpersonal, dream teacher

Ana Maria este trainer certificat si NLP Master Practitioner, terapeut transpersonal – Respiratie Holotropica (Elena Francisc si Horia Turcanu), Respiratia Inimii (Elena Francisc si Horia Turcanu), Astrologie Arhetipala (Mark Seelig), Psychic Defense (Vitor Rodrigues), The Primary (Rainer Pervoeltz), Sunete Sacre (Monique Tiberghien), lucrul cu Visele (Monique Tiberghien) – si certificare ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania. Formare in terapia cranio-sacrala. Are o dubla formare in lucrul cu vise. Este Dream Teacher certificat – Robert Moss School of Active Dreaming – fiind singura din Romania cu aceasta formare. De asemenea, are o formare in Tibetan Dream Analysis (in cadrul International Academy for Traditional Tibetan Medicine – Dreams & Psychology).

 


 

Abonează-te la newsletter