dreaming circle drumulsprecentru.ro

PROGRAMUL LUNII APRILIE 2013

POVESTI CU VISE – Dreaming Circle, seara de lucru cu visele

Joi, 4 aprilie, ora 18.30-22.00

dreaming circle drumulsprecentru.roDupa ce Freud si Jung au dat ”startul”, din ce in ce mai multi medici, terapeuti si psihologi au inceput sa lucreze cu aceasta resursa fabuloasa si s-au dezvoltat din ce in ce mai multe scoli specializate pe analiza viselor si terapia prin vis. In felul asta, in sfarsit, viselor incepe sa li se dea atentia cuvenita.

Visele ne vorbesc despre noi, despre dorintele Sufletului, despre ce ne dorim cu adevarat si despre ce e de facut in sensul asta; despre parti din noi si despre ce are nevoie corpul; despre relatii si creativitate, trecut, prezent si viitor. Visele ne conecteaza la Campul de dincolo de minte si de personalitatea obisnuita; la vechi Traditii pe care le reinvatam, de care ne reamintim. Sunt sute si mii de povesti – adevarate ! – despre cum o anumita solutie a fost gasita in urma unui vis, o anumita carte s-a cerut scrisa in timpul unui vis, un anumit tablou a aparut pe lume tot in urma unui vis. Despre relatii vindecate cu persoane dragi de dincolo de Timp si indicii pretioase primite in timpul unui vis.

”Dreaming is about waking up”, spune Robert Moss, creatorul metodei ”Active Dreaming”. Active Dreaming este o modalitate de a aduce visele in realitate, de a aduce energie si ghidare din lumea visului in viata de zi cu zi. Este o cale catre a trai constient – iar asta presupune sa reintram in contact cu copilul din interior si implicit cu darurile copilariei: spontaneitate, joaca si deschidere. Este o cale care ne indeamna sa ne amintim si sa spunem si sa traim Povestea noastra, intr-un fel in care poate fi auzita si primita de catre ceilalti. Dincolo de asta, este despre a intelege ca energia pe care o avem si atitudinea pe care o alegem au un efect ”magnetic” asupra lumii inconjuratoare, atragand/respingand intalniri si circumstante.

Locatie: str. Dumitru Cariagdi nr. 7 (zona Piata Muncii), Bucuresti

Inscrieri la: info@drumulsprecentru.ro This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Rezervarea locului se face doar pe mail info@drumulsprecentru.ro This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. si implica achitarea a 50% din suma cu minim 3 zile inainte de eveniment. Multumesc pentru intelegere.

 

 

 

Workshop EVENIMENT: Ziua Internationala a Respiratiei Holotropice

 

Sambata, 13 aprilie, ora 10.00-20.00

respiratie holotropica drumulsprecentru.roPe 13 aprilie, oameni din intrega lume vom respira la unison, cu intreg sufletul.
Pe 13 aprilie, vom onora cele mai adanci si subtile nevoi ale sinelui.
Pe 13 aprilie, energia fiintei noastre colective va lucra pentru fiecare in parte si pentru intreg, vindecand, asezand in armonie divesele aspecte ale umanitatii noastre, eliberand inima si celebrand existenta, in toate expresiile sale.

Acest workshop de Respiratie Holotropica este o invitatie la Constienta, pentru ca a trai din ce in ce mai constient inseamna a trai din ce in ce mai liberi in alegeri – liberi de convingeri limitative, liberi de “noduri de energie” ce ne tin blocati in diverse evenimente / relatii neincheiate, liberi de frici si deschisi astfel catre a da si a primi, catre iubire, bucurie si joc. A ne trai constient jocul existentei in forma umana este pretiosul dar pe care Universul l-a pus in centrul fiintei noastre

In ce consta metoda Respiratiei Holotropice?

Metoda combina intr-un mod natural o respiratie ampla si accelerata, cu o muzica specifica si lucru corporal personalizat. Ea permite mobilizarea potentialului de vindecare spontana specifica atat corpului cat si psihicului. Ridicand nivelurile de energie fizica si psihica, Respiratia Holotropica activeaza inconstientul si memoria celulara si da acces la toate nivelurile psihicului : domeniu biografic (istoria personala), domeniu perinatal (legat de nastere si inainte de nastere) si domeniul transpersonal(dincolo de istoria personala, dincolo de corp si psihic)

Cost: 200 lei (160 lei pentru inscrieri pana cel tarziu 5 aprilie)
Locatie: str. Dumitru Cariagdi nr. 7 (zona Piata Muncii)

Inscrieri la: info@drumulsprecentru.ro

Rezervarea locului se face doar pe mail info@drumulsprecentru.ro si implica achitarea a 50% din suma cu minim o saptamana inainte de eveniment. Multumesc pentru intelegere.

 

Seara de Respiratia Inimii

Joi, 18 aprilie, ora 18.30-22.00

Respiratia Inimii este o cale, subtila si puternica in acelasi timp, de accesare a unei stari extinse de constiinta. Ca si alte tehnici apartinand sistemelor mistice de cunoastere si traire, ea are ca nucleu si vehicul respiratia constienta. Respiratia Inimii acceseaza fiecare centru energetic in parte, punand accent pe centrul inimii – chakra inimii. Inspirata din tehnicile stravechi de respiratie ca si tehnologii ale sacrului, Respiratia Inimii ia ca punct de reper, ca centru al fiintei umane, inima, ca punct de plecare al oricarei calatorii in dimensiunea tridimensionala.

Nivelul inimii este punctul de intersectie intre fiinta transcendenta, verticala, infinita, si fiinta intrupata, aflata intr-un parcurs in timp si spatiu, intr-o realitate co-creata. Inima este punctul in care putem cu adevarat sa facem alegeri, pentru ca reflecta spatiul extins al iubirii, acceptarii si al pacii interioare. De la acest nivel de traire si intelegere nonconceptuala, apare vindecarea tuturor celorlalte niveluri de constiinta.

Cost: 100 lei (80 lei pentru studenti, pensionari si persoane cu venituri reduse) Locatie: str. Dumitru Cariagdi nr. 7 (zona Piata Muncii)

Inscrieri la: info@drumulsprecentru.ro

Rezervarea locului se face doar pe mail info@drumulsprecentru.ro si implica achitarea a 50% din suma cu minim trei zile inainte de eveniment. Multumesc pentru intelegere.

 

Seara de Respiratie Holotropica

Joi, 25 aprilie, ora 18.00-22.00

Respiratia Holotropica apartine terapiilor holiste, care abordeaza fiinta umana ca pe un sistem complet, capabil de autoreglare si autovindecare.
In mod obisnuit, noi suntem constienti doar de o mica parte din vastitatea fiintei noastre. De obicei, ne identificam cu anumite roluri, pe care le introiectam prin educatie, apoi ni le asumam si le jucam, limitandu-ne potentialul si cresterea interioara, prin credinta invatata ca dincolo de ele nu exista nimic. Intr-o Respiratie Holotropica, registrul de trairi si intelegeri este atat de vast, incat intreg spectrul existentei se mareste, devine mult mai incapator, in fapt infinit. Libertatea interioara creste in acest fel, eliberand resurse valoroase, creativitate, echilibru emotional, mental, energetic si fizic.

Cost: 100 lei (80 lei pentru studenti/pensionari/persoane cu venituri reduse) Locatie: str. Dumitru Cariagdi nr. 7 (zona Piata Muncii), Bucuresti

Rezervarea locului se face doar pe mail info@drumulsprecentru.ro si implica achitarea a 50% din suma cu minim 3 zile inainte de eveniment. Multumesc pentru intelegere.

Facilitator:

Ana Maria Stefanescu – trainer, terapeut transpersonal, dream teacher
Ana Maria este trainer certificat (formator) cu o experienta de peste 8 ani in training, NLP Master Practitioner si terapeut transpersonal – formare de 2 ani in terapii transpersonale, certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania. De asemenea, Ana Maria are dubla formare in lucrul cu vise: este singurul terapeut din Romania certificat ca si Dream Teacher (Robert Moss School of Active Dreaming – Franta si SUA); si formare in Tibetan Dream Analysis (in cadrul International Academy for Traditional Tibetan Medicine – Faculty of Psychology & Dreams). Formare in terapie craniosacrala.
Formare in Tibetan Mantra Healing – International Academy for Traditional Tibetan Medicine, Faculty of Mantra Healing.

 

Abonează-te la newsletter