Moartea ca Aliat. Retreat de Visare Activa, cu Robert Moss.

– un eveniment Drumul spre Centru –

19 – 22 Octombrie 2017, Predelut, Bran

Ce se intampla dupa moarte este mult prea important pentru a ne baza pe credinte “de-a gata” sau povestiri la mana a doua. Avem nevoie de informatii de prima mana. Obtinem asta vizitand locurile in care cei care au murit sunt vii si primind vizite de la cei care au plecat din aceasta lume. Ambele cai de cunoastere sunt disponibile, cu usurinta si in mod natural, in vise.

Volumul imens de informatii referitoare la experiente din preajma mortii (NDE – “Near Death Experiences”) constituie o dovada stiintifica in ceea ce priveste supravietuirea constiintei, dupa ce corpul fizic nu mai functioneaza. Constiinta nu este “inchisa” in corp si creier, si de aceea poate supravietui mortii.

Nu este niciodata prea tarziu pentru a ne aduna curajul in fata mortii si a descoperi ce se petrece de Partea Cealalta. Cum a spus Montagne, “Nu stim unde ne va astepta moartea, asa ca trebuie sa fim pregatiti sa intalnim moartea peste tot.” Cand suntem dispusi sa ne intalnim moartea privind-o ca pe un aliat in loc s-o privim cu groaza, descoperim ca avem energie din abundenta pentru viata si ca ne putem face alegerile cu claritatea si curajul pe care le poate aduce o intalnire “de gradul trei” cu moartea.

In acest training, vei invata cum sa ai confirmarea faptului si sa ii poti ajuta pe altii sa stie ca:

– Vindecarea si iertarea sunt intotdeauna accesibile dincolo de aparenta bariera a mortii

– Cei dragi care au murit si stramosii pot deveni ghizi si consilieri ai familiei

– Ii putem ajuta pe cei care au murit atunci cand sunt blocati sau confuzi. Dupa cum a spus Yeats, cu claritate poetica, “cei vii au abilitatea de a sprijini imaginatia celor care au murit.”

– Constiinta opereaza la multe niveluri, si in mai multe “vehicole” de energie, in timpul vietii si dupa moarte

– Ii putem ajuta pe cei care sunt pe moarte pentru a se pregati de moarte deschizandu-i catre visele lor, si atunci cand nu au un vis, le putem darui unul folosind tehnica transferului de vise

– Putem chema ghidare si protectie spirituala si ne putem imbarca intr-o calatorie Dincolo pentru a comunica in mod util si potrivit cu cineva care locuieste acolo

– Dorinta si imaginatia sunt constructorii vietii de dupa moarte

– Avand o intalnire cu propria noastra Moarte, putem invata sa traim si sa murim fara regrete si sa aducem claritate, curaj si energie din abundenta si vietii de aici si celei de dincolo

Un mesaj personal de la Robert:

Am fost declarat mort in spitale de doua ori pe cand eram copil, la 3 ani si la 9 ani. Cand mi-am parasit corpul in timpul unei operatii de urgenta intr-un spital din Melbourne cand aveam noua ani, am ajuns intr-o alta lume si a parut ca traiesc o viata intreaga acolo inainte de a ma intoarce. Nu aveam in acele zile termenul de “experienta din preajma mortii”. M-am gandit la mine asa cum m-a descris unul din doctori, ca fiind “baiatul care a murit si s-a intors.”

Darul primit in urma acestor experiente a fost cunoasterea faptului ca exista lumi reale dincolo de lumea fizica, iar constiinta supravietuieste corpului. La mijlocul vietii am trecut printr-o criza de moarte si renastere samanica ce m-a pus pe calea mea de profesor de visare.

Simt ca stiu destule despre moarte si conditiile de Dincolo pentru a-i putea ajuta pe altii sa obtina informatii de prima mana despre o realitate mai vasta fara sa trebuiasca sa treaca printr-o experienta din preajma mortii. Vei fi provocat(a) sa mergi dincolo de limitele tale de pana acum si sa ai curajul sa iti intalnesti Moartea, dar vei calatori cu un ghid veteran, cu binecuvantarea si sub protectia puterilor mai inalte.

Acest curs, ca tot ceea ce predau, urmeaza un principiu minunat enuntat de catre filosoful Plotin:

“Exista anumite lucruri de mare interes pentru tine pe care eu nu ti le pot descrie; tebuie sa vii cu mine si sa vezi cu ochii tai. Viziunea este destinata celui care o va vedea.:

Acesta este felul in care caut sa predau, deschizand cai pentru experienta directa a sacrului si a multelor lumi: modalitati de a vedea si de a ne aminti cine suntem, de unde venim si care este scopul nostru mai inalt, in viata asta si dincolo de ea.

Contributie: 375 euro pentru plata integrala pana la 15 septembrie, 425 euro dupa aceasta data. Cazarea si masa se platesc separat, la locatie.
Se ofera reduceri pentru cupluri / membri familie
Inscrieri si detalii: ana@drumulsprecentru.ro

Conditii anulare: Daca nu este gasit un inlocuitor de catre cel/cea care anuleaza, in cazul anularii cu mai mult de 15 zile inainte de eveniment (pana la 30 zile), se va retine 50% din suma. In cazul anularii cu mai putin de 15 zile inainte de eveniment se va retine suma 100%.
In cazul anularii cu mai mult de 30 zile inainte de eveniment suma se returneaza integral.

https://www.facebook.com/RomanianDreamingCircle

https://www.facebook.com/Drumul.spre.Centru

https://www.facebook.com/Respiratia.Inimii.Respiratie.Holotropica/

Va asteptam cu drag!

Abonează-te la newsletter