Hai in Pod. In Podul cu Vise, la Drumul spre Centru

Bine te regasesc si La Multi Ani pe anul asta!

Fie ca cele mai frumoase vise ale tale sa devina realitate!

Iti scriu sa-ti spun ca Drumul spre Centru s-a mutat…in centru 🙂 intr-o mansarda spatioasa, primitoare, luminoasa si calda, vis-a-vis de liceul Lazar & Cismigiu. Acolo, in “Podul cu Vise”, se vor petrece de acum inainte consultatiile individuale, atelierele Drumul spre Centru cat si cele ale invitatilor.

Asadar, te astept in continuare la workshop-urile de lucru cu visele, respiratie holotropica, respiratia inimii, scriere creativa; la serile de “Fii in Stare” lansate acum patru ani si la workshop-uri noi ce vor fi anuntate in curand.

Te astept de asemenea in continuare si la consultatiile individuale (folosind in principal abordarea transpersonala) incluzand si lucrul cu vise, meditatii ghidate, terapie craniosacrala si consiliere pentru dezvoltare personala prin arta.

In acelasi timp, acesta va fi un spatiu in care vei putea participa la ateliere, cursuri, consultatii individuale si workshop-uri oferite si de alti terapeuti, cu diverse specializari. Cele programate pana acum sunt “Mantre-n Pod” cu Elena Shulea (vineri 19 ianuarie de la ora 6 p.m.), “Cerul ce Sunt” – Atelier de Astrologie Arhetipala cu Teodora Muth (26-28 ianuarie) si “Vibratii Vindecatoare – cum sa creezi un spatiu sigur cu ajutorul cristalelor”, cu Judy Hall (duminica 22 aprilie).

Tot din “Podul cu Vise” poti imprumuta carti, sau poti sta sa citesti acolo cu o cana de ceai in brate, sau poti cumpara cartea “Transa Generativa – Experienta Fluxului Creativ” scrisa de Stephen Gilligan (invitatul meu si al Ramonei din toamna asta, cu evenimentul “Coaching Generativ: Arta Creativitatii Sustenabile” 

Te-astept cu drag, asadar, in Podul cu Vise, la Drumul spre Centru – in spatiu nou, cu energie noua si deschizatoare de inima

Ana

https://www.facebook.com/ana.m.stefanescu.9

https://www.facebook.com/Drumul.spre.Centru/

https://www.facebook.com/RomanianDreamingCircle/

https://www.facebook.com/Respiratia.Inimii.Respiratie.Holotropica/

Abonează-te la newsletter