Transa generativa: experienta fluxului creativ. Stephen Gilligan in Romania

0 0 0
zile
0 0
ore
0 0
minute
0 0
secunde
Cost: €550

“Centrul exista si inauntru si afara. Este peste tot. Dar trebuie sa realizam ca exista, sa-l gasim, sa fim cu el, pentru ca fara centru nu putem spune cine suntem, de unde venim si incotro ne indreptam.” – Stephen Gilligan

In acest workshop, vei invata cum sa folosesti o forma speciala de lucru cu transa pentru a produce o transformare si o schimbare puternica. Vom descoperi felul in care transa generativa este diferita si de hipnoza traditionala si de cea Ericksoniana, in ceea ce priveste faptul ca aceasta creeaza o conexiune integrata intre partea constienta a unei persoane si mintea creativa inconstienta. Astfel, mai degraba decat a fi controlata de o prezenta exterioara, este facilitata accesarea si manifestarea propriilor abilitati transformationale.

In acest workshop vei invata multe feluri de a dezvolta “curgerea creativa” a transei generative ca o alternativa de nivel superior abordarii de tip “lupta, fugi, blocheaza-te sau adormi” a mintii constiente obisnuite. Vei invata felul in care transa generativa poate fi folosita eficient pentru a-ti indeplini obiective importante pentru tine, pentru a te bucura de intimitate la nivel profund, pentru a vindeca rani si a transforma probleme, si pentru a crea noi harti ale identitatii sinelui. Aceasta este inovatia si varful de lance ai celor 35 de ani de lucru ai Dr. Gilligan, care ofera noi directii catre transa creativa si transformare.

Iata cateva din lucrurile pe care le vei invata la curs:

 • Cum, cand si de ce sa dezvolti transa creativa;
 • Cum sa eliberezi cele “patru otravuri” ale agresivitatii, anxietatii, deconectarii si depresiei; si sa le inlocuiesti cu un sine atent, constient, generativ;
 • Cum sa “aduci laolalta”, sa-ti integrezi mintea creativa insconstienta si mintea constienta;
 • Care sunt pasii in crearea unui viitor pozitiv;
 • Care sunt pasii catre eliberarea de un trecut negativ;
 • Care sunt pasii de care e nevoie pentru a face schimbari durabile, profund pozitive;
 • Cum sa-ti cresti gradul de incredere in tine, de creativitate si curiozitate;
 • Cum sa aplici ceea ce ai invatat aici pentru tine si pentru clientii tai

Despre Stephen Gilligan

Dr. Stephen Gilligan este psiholog cu doctorat la Universitatea Stanford. Este cel mai important student al lui Milton Erickson, marele psihiatru si hipnoterapeut. Dr. Gilligan a continuat si dezvoltat aceasta munca in ultimii 40 de ani in moduri semnificative, in timp ce si-a dezvoltat de asemenea programele in Transa Generativa si Coaching Generativ. In 2004, a primit premiul atat de rar oferit “Lifetime Achievement Award” de la Fundatia Erickson ca si recunoastere si onorare a multelor contributii aduse in domeniu. Este co-fondatorul (impreuna cu Robert Dilts) al Asociatiei Internationale pentru Schimbare Generativa (IAGC), care pregateste multi studenti si multe echipe in toata lumea. A publicat masiv, si cele 9 carti includ Coaching Generativ (in curs de aparitie, scrisa impreuna cu Robert Dilts), Transa Generativa: experienta curgerii creative; Calatoria Eroului (cu Robert Dilts); Curajul de-a iubi; Transe Terapeutice; si Mostenirea lui Erickson. Site-ul lui este www.StephenGilligan.com.

Cost:

 • 550 euro pentru inscriere si plata avansului de 250 euro pana la 1 iunie 2015.
 • 750 euro pentru plata avansului dupa aceasta data – pana la 31.01.2016.
 • 1000 euro dupa 31.01.2016.

Anularea participarii poate fi facuta cu notificare pe e-mail pana in data de 15 martie 2016, cu returnarea in proportie de 90%. Dupa aceasta data suma se returneaza integral doar in cazul gasirii unui inlocuitor de catre participant.

Se asigura traducere in limba romana.

Acest training va fi rezidential, la munte. Cazarea si masa se vor plati separat. Locatia va fi anuntata in curand.

Lasa un comentariu

Locatia evenimentului

 Rezidential (la munte)