Recuperarea artei stravechi a visatului, cu Robert Moss. Sapte traditii de visare ale lumii.

0 0 0
zile
0 0
ore
0 0
minute
0 0
secunde
Cost: €375

– un eveniment Drumul spre Centru –
– conceptul si prezentarea acestui workshop ii apartin lui Robert Moss – 

Un vis, in vocabularul shamanilor eschimosi, este “ceea ce ma face sa plonjez in adancuri.”Aceasta noua aventura de patru zile este o plonjare in adancime in sapte traditii de visare ale lumii, pentru a recupera practici si cunostinte mitice de care este nevoie urgenta in lumea noastra de astazi. 

Traditiile pe care le vom explora au inteles cateva lucruri esentiale in ceea ce priveste visele si visarea care au fost uitate aproape in totalitate in cultura occidentala. Sa visezi inseamna sa calatoresti: facem vizite si primim vizite. Visele sunt locurile de intalnire dintre oameni si fiinte care sunt mai-mult-decat-oameni, inclusiv Zeul/Zeita cu care putem vorbi. Visarea face parte din trusa noastra omeneasca de supravietuire, dandu-ne posibilitatea sa intrezarim posibile viitoruri si sa facem astfel alegeri mai bune.

Incepem cu o traditie nativ-americana de visare shamanica, care l-a “chemat” pe Robert cand s-a mutat la o ferma in nordul statului New York si a inceput sa viseze cu strabunii acelor pamanturi. In timp ce vom visa cu Femeia de pe Insula (Island Woman) vom invata de la o femeie-shaman Mohawk de demult, Mama a Clanului Lupului, ca visarea este despre a discerne, de la nivelul sufletului, dorintele secrete ale acestuia si despre a aduce inapoi, acasa, energia pierduta a sufletului – si ca este de asemenea despre a calatori in timp pentru a descoperi chei care au legatura cu supravietuirea si cu gasirea sensului. Il vom onora pe Cel care Aduce Pacea si vom invata sa utilizam, in propriile noastre vieti, puterea mitica a povestii Femeii Care a Cazut din Cer si a dansat o lume noua intru fiintare.

Visand cu Pamantul care Vorbeste, vom invata de la traditia Aborigena ca visele noastre personale pot fi portaluri catre Timpul Visarii sau catre Timpul Vesniciei, unde ne intalnim Strabunii de pe planurile superioare, si ca totul in jurul nostru este viu si constient, si ne vorbeste daca suntem dispusi sa ascultam.

Vom exersa sa visam precum Egiptenii. Invatam sa folosim telepatia din timpul visului ca sistem de comunicare. Ne cautam aliatii in taramul zeilor si ne deschidem catre lumina stelei albastre.

Zburam catre lumea elena pentru a practica Vindecarea in Templul Asclepian al Viselor.

Visand in Visul Cosmic al lui Vishnu invatam din India felul in care adevarata initiere si ucenicie pot avea loc in timp ce visam, cum putem intra pe taramul viselor pentru a recupera experiente din alte vieti, in mod constient, si felul in care visarea activa este sursa creatiei de realitate.

Visand cu Zeita cu coarne de caprioara, calatorim catre taramurile Celtice si Nordice. Invatam cum sa ne schimbam forma, cum sa ne aducem sufletul inapoi acasa prin cantec si sa calatorim unii pentru ceilalti cu ajutorul ochilor si aripilor Corbilor Gemeni. Mergem cantand in taramurile viselor si ne intoarcem cu cantece noi, in spiritul barzilor care priveau visarea ca fiind marea sursa de “awen”, de spirit creativ.

In cele din urma, visam impreuna cu Jung, care a muncit pentru a aduce impreuna partea cea mai valoroasa din stiinta si invatatura occidentala cu invataturile si caile stravechi ale calatoriei sufletului si re-amintirii sufletului. Vom pasi alaturi de Ghidul Sacru, asa cum Jung a facut cu al lui Philemon, si vom invata sa mergem alaturi de visele si imaginile noastre si sa le crestem intru vindecare si intregire, asa cum el a practicat circumambularea si imaginatia activa.

Vino pregatit(a) sa plonjezi adanc. In timp ce calatoresti prin aceste multe feluri de visare, vei fi intr-un cerc extraordinar de visatori activi care iti vor sustine calatoria, intr-un spatiu al co-crearii. Vei pleca din acest spatiu al aventurilor impartasite cu dovezi “de la sursa” ca Lumea Viselor este Lumea Reala, cu daruri pe care le poti utiliza in fiecare zi, pentru a iti umple viata de magie.

Detalii suplimentare:

Retreat de 4 zile, la munte, 27 – 30 octombrie 2016. Locatia exacta va fi anuntata ulterior. Se asigura traducere in limba romana.

Contributie: 375 euro pentru plata integrala pana la 1 septembrie 2015, 425 euro dupa aceasta data. Pentru persoane juridice se adauga 20%. Cazarea si masa se vor plati separat, la locatie. Inscrierea se face doar pe mail ana@drumulsprecentru.ro si implica achitarea avansului de 150 euro. Rezervarea locului va fi pe principiul “primul inscris”. Multumesc pentru intelegere.
Conditii anulare: Daca nu este gasit un inlocuitor de catre cel/cea care anuleaza, in cazul anularii cu mai mult de 15 zile inainte de eveniment (pana la 30 zile), se va retine 50% din suma. In cazul anularii cu mai putin de 15 zile inainte de eveniment se va retine suma 100%.
In cazul anularii cu mai mult de 30 zile inainte de eveniment suma se returneaza integral.

Te astept cu drag si cu inima deschisa !

Ana Maria

https://www.facebook.com/RomanianDreamingCircle

https://www.facebook.com/Drumul.spre.Centru

https://www.facebook.com/Respiratia.Inimii.Respiratie.Holotropica/

Cine este Robert Moss ?

 

SONY DSC
image-1781

cu Robert la Sarmisegetuza (octombrie 2014)

Robert Moss se descrie ca fiind un “dream teacher”, un profesor de visare, pe o cale care este treptat redescoperita. Este considerat a fi unul dintre cei mai importanti exploratori ai samanismului (pe o lista care ii include pe Mircea Eliade, Carlos Castaneda, Alberto Villoldo si Michael Harner). A scris peste zece carti despre vise si arta visatului, samanism si imaginatie (printre cele mai cunoscute fiind “Conscious Dreaming”, “The Secret History of Dreaming”, “Active Dreaming”, “Dreaming the Soul Back Home: Shamanic Dreaming for Healing and Becoming Whole”, “Here, Everything is Dreaming”) traduse in peste douazeci de limbi. In ultimii 20 de ani, a condus seminarii la Esalen Institute, Omega Institute, John F. Kennedy University si multe alte centre si institutii. A tinut workshop-uri de lucru cu visele in Marea Britanie, Franta, SUA, Canada, Australia, Olanda, Danemarca, Spania, Suedia, Lituania, Estonia, Romania, Brazilia si Austria si conduce o formare de 3 ani pentru profesori de Active Dreaming.

 

Organizator:

poza-profil-ana
image-1782
Ana Maria Stefanescu – dream teacher, terapeut transpersonal, consilier dezvoltare personala prin arta si formator autorizat
Ana Maria este trainer certificat (formator) cu o experienta de peste 8 ani in training, NLP Master Practitioner si terapeut transpersonal – formare de 2 ani in terapii transpersonale (2009-2011) certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania (cu o specializare in lucru corporal in cadrul Grof Transpersonal Training, 2014) si are dubla formare in lucrul cu vise: este singurul terapeut din Romania certificat ca si Dream Teacher (Robert Moss School of Active Dreaming – Franta si SUA, 2011-2013); si formare in Tibetan Dream Analysis (in cadrul International Academy for Traditional Tibetan Medicine – Faculty of Psychology & Dreams – 2012). Tine workshop-uri si consultatii individuale din ianuarie 2011; este gazda workshop-urilor tinute de Robert Moss in Romania (din 2012), fondatoare a Romanian Dreaming Circle si initiatoare a World Day of Active Dreaming.
Formare in Tibetan Mantra Healing. In formare in psihoterapie integrativa.

Lasa un comentariu