Visand cu Maria. Seara de Visare Activa.

Vis cu MariaDraga Visator si draga Visatoare,

Spre final de an, te invit la un workshop foarte drag inimii mele: Visand cu Maria. Va fi ultima seara de visare activa din acest an. Este un workshop pe care l-am creat in 2012 si care s-a nascut dintr-o conexiune personala profunda cu ceea ce reprezinta arhetipul Maria – conexiune petrecuta, desigur, in timpul viselor de noapte si al starilor extinse de constiinta.

Desigur ca aceasta seara se leaga in mod direct cu Sarbatoarea Sfanta a Craciunului. La ora la care noi vom fi ”in miezul” acestui workshop, Craciunul va fi si mai aproape. Zilele sunt incarcate cu-asa Taina mare, ca aproape ne tinem respiratia si pasim mai usor. Maria, Maica Sfanta, isi face simtita Prezenta mai mult decat oricand. Sau noi suntem mai acordati la Prezenta Ei.

Sunt multe vise si viziuni care-au prevestit sau insotit evenimentele din jurul nasterii Pruncului. Dincolo de asta, vorbim despre Maria ca arhetip si despre tot ce inseamna viata Mariei ca si ”invatatura” – invatatura de creatie, invatatura de primire, de daruire si de abandon; invatatura de credinta si invatatura de blandete. Puterea care sta in Feminin, puterea care sta in vulnerabilitate.

Maria. Energia feminina care se trezeste, inca o data. Maria in toate manifestarile ei. Fiinta constienta – feminina – care se numeste Gaia se trezeste. Faimoasa schimbare de constiinta despre care tot invatam si vorbim de ani de zile, pe care o simtim pe propria piele :) in toate felurile posibile, este de fapt profund legata de Energia Feminina care in sfarsit, in sfarsit, vine intru echilibrare.

Arhetipul Maria. Maria care accepta Divinul, Maria care da viata, Maria care hraneste, Maria care contine. Maria, care primeste. Maria, puternica si blanda. Puterea ei imensa este Puterea Iubirii.

Asa ca asta va fi un ”Dreaming Circle” mai special – in care ne vom conecta, prin intentie si prin visare, la tot ceea ce reprezinta arhetipul Maria.

Te astept cu drag si cu inima deschisa.

Ana Maria

Program: joi 11 decembrie, 18.30 – 22.00
Investitie participare: 100 lei (80 lei pentru studenti, pensionari, persoane cu venituri reduse).

Inscrierea se face doar pe mail info@drumulsprecentru.ro / ana@drumulsprecentru.ro si presupune achitarea avansului de 50% pana marti, 9 decembrie (inclusiv).

Adresa: Casa cu Flori, str. Dumitru Cariagdi nr.7, Bucuresti (zona Piata Muncii)

Terapeut:

Ana Maria Stefanescu – dream teacher, terapeut transpersonal, trainer
Ana Maria are dubla formare in lucrul cu vise: este singurul terapeut din Romania certificat ca si Dream Teacher (Robert Moss School of Active Dreaming – Franta si SUA); si formare in Tibetan Dream Analysis (in cadrul International Academy for Traditional Tibetan Medicine – Faculty of Psychology & Dreams). De asemenea, Ana Maria este trainer certificat (formator) cu o experienta de peste 8 ani in training, NLP Master Practitioner si terapeut transpersonal – formare de 2 ani in terapii transpersonale, certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania (cu o specializare in lucru corporal in cadrul Grof Transpersonal Training).
Formare in terapie craniosacrala. Formare in Tibetan Mantra Healing – International Academy for Traditional Tibetan Medicine, Faculty of Mantra Healing. Facilitator workshop-uri de scriere creativa (Facultatea de Filologie si Limbi Straine).
In formare in psihoterapie integrativa (Asociatia Europeana de Psihoterapie).

www.drumulsprecentru.ro
https://www.facebook.com/RomanianDreamingCircle
https://www.facebook.com/Respiratia.Inimii.Respiratie.Holotropica

Dream Art text: creatie proprie

Abonează-te la newsletter