Devino ceea ce esti. Asumarea puterii personale prin accesarea copilului interior.

joi, 6 decembrie, ora 19.00, la Casa Satya

Mai tii minte ce vroiai sa te faci cand erai mic? Cand pornirea ta catre ceea ce esti, catre ceea ce iti place sa faci, nu era influentata de nici o conceptie exterioara, cand inca cerintele sociale nu ti-au format identitatea? Acea energie, acel suflu vital autentic care exista in tine este cel ce te poate duce cu adevarat inainte, te indeamna din interior sa fii implicat, prezent si viu in viata ta :).

Copilul din tine stie ce vrea sa devina, stie ce are nevoie ca sa se implineasca. Copilul din tine stie sa-si urmeze visele si are puterea sa faca asta, acum, in experienta ta de adult.
De Sfantul Nicolae, te invitam sa redescoperi dorintele si visele autentice ale copilului tau interior. Vom explora acest spatiu incredibil de bogat prin respiratie, prin joaca, lucrul cu visele si prin culoare. Hai la joaca si bucurie!

Donatie recomandata: dulciuri, ciocolata si fructe pentru copilul din interior (cine doreste, poate aduce jucarii, dulciuri sau alte lucruri ce vor fi daruite copiilor de la un centru de plasament – in colaborare cu Casa Satya).

 

Program: 19.00-21.00

Te astept cu drag !

Abonează-te la newsletter