Conferinta Coaching Generativ – Arta Creativitatii Sustenabile

– 12 septembrie, 18.30-20.00, Bucuresti –
*sustinuta de Ana Maria Stefanescu si Ramona Gherasim

Cum putem insoti pe cineva sa traiasca si sa creeze la maximum de potential?

Cum aducem la suprafata punctele forte, talentele si abilitatile personale?

Cum depasim rezistentele interne si a interferentele, inlesnind functionarea ca parte a unui intreg?

Te invitam la conferinta de prezentare a evenimentului Coaching Generativ – Arta Creativitatii Sustenabile (eveniment care va fi sustinut in Bucuresti de catre creatorul metodei, Stephen Gilligan Ph.D).

Coachingul generativ implica o arie de lucru mai vasta si mai profunda decat coaching-ul traditional. Invita oamenii sa invete cum isi pot realiza visele devenind maestrii propriei constiente creative. In timp ce mentine o orientare pozitiva catre viitor si catre “posibilitati infinite”, priveste intreaga experienta a unei persoane – stari interne pozitive si negative, credinte, experiente trecute, imaginatia creativa, stari somatice etc – ca pe resurse potentiale pentru a-si realiza aceste intentii pozitive.

Aceasta conferinta este pentru tine daca esti coach, terapeut, psiholog, trainer, consilier de dezvoltare personala, lucrezi in educatia adultilor si a copiilor ori esti parinte interesat de metode creative de a sustine cresterea armonioasa a copiilor; daca esti manager sau lucrezi in domeniul Resurselor Umane, sau daca pur si simplu vrei sa afli cate ceva despre modalitati inovative de dezvoltare personala si de a crea relatii implinitoare cu cei din jur.

Cand:
12 Septembrie 2018, 18:30 – 20:00

Unde:
“Podul cu Vise” (Drumul spre Centru), Bucuresti (vis a vis de liceul Lazar & Cismigiu)

Contributie:
50 lei

Detalii si inscriere:
Ramona Gherasim, 0748444888, ramonagherasim@gmail.com
Ana Maria Stefanescu, ana@drumulsprecentru.ro

La conferinta puteti gasi si cartea lui Stephen Gilligan, “Transa Generativa. Experienta Fluxului Creativ”.

Participantii la aceasta conferinta au posibilitatea de a se inscrie cu pret redus la evenimentul sustinut de Dr. Stephen Gilligan in 7-11 noiembrie 2018.

Abonează-te la newsletter