Centrul de training si terapii transpersonale “Drumul spre Centru”. Vesti-povesti cu bucurie.

Dragi toti,

Toamna e deja aici – si iaca-ta ca un vis vechi de aproape sapte ani s-a copt acum 🙂 in septembrie auriu si bland: cu bucurie va anunt ca de acum inainte atelierele, workshop-urile si consultatiile individuale vor avea loc la
Centrul de Training si Terapii Transpersonale “Drumul spre Centru” (zona bv. Dacia – Vasile Lascar).

Va astept in continuare la workshop-urile de lucru cu visele, respiratie holotropica, respiratia inimii, scriere creativa; la serile de “Fii in Stare” lansate acum un an si jumatate si la workshop-uri noi ce vor fi anuntate in curand.

Va astept de asemenea in continuare si la consultatiile individuale (folosind abordarea transpersonala) incluzand si lucrul cu vise, meditatii ghidate, terapie craniosacrala si consiliere pentru dezvoltare personala prin arta.

Sala de curs, cabinetele de terapii dar si sala de lectura cu mini-biblioteca “Drumul spre Centru” va asteapta cu bratele si inima 🙂 deschise incepand cu 17 septembrie (programul pe site va fi updatat in curand).

In acelasi timp, acesta va fi un spatiu in care veti putea participa la ateliere, cursuri, consultatii individuale si workshop-uri oferite si de alti terapeuti, cu diverse specializari.

Un spatiu cu inima si cu echilibru; un spatiu in care putem explora cu bucurie in drumul catre Centru, catre autenticitate, catre noi insine – pentru ca a fi noi insine este ceea ce ne aduce bucurie, cu adevarat. Acolo este darul, acolo este adevarul nostru. Din Centru ne tragem seva, de acolo ne lasam traiti de viata.

Va astept, asadar, cu inima deschisa !

Cu drag, va imbratisez,

Ana Maria

Abonează-te la newsletter