dreaming with the bear drumulsprecentru.ro

Aventuri pe taramul Viselor. Uimitoarea calatorie a celor 24 de Visatori, in inima muntilor. (Romania, 10-13 Octombrie, 2013)

 

Aventuri pe taramul Viselor. Uimitoarea calatorie a celor 24 de Visatori, in inima muntilor.

(Romania, 10-13 Octombrie, 2013)

Scurt articol intru indemn la Visare Activa.

”Ma trezesc acum
Prin puterea Cerului
Stralucirea Lunii
Splendoarea Focului
Viteza Fulgerului
Iuteala Vantului
Adancimea Oceanului
Stabilitatea Pamantului
Fermitatea Stancii”

dreaming with the bear drumulsprecentru.roAsadar, a fost workshopul ”Dancing with the Bear – Reclaiming the Arts of Dream Healing”, cu Robert Moss. Fix la un an distanta de cel de anul trecut (”The Return of the Seer & Dream Archaeology”), aceasta uimitoare calatorie pe taramul Viselor a fost fabuloasa, exploziva, vindecatoare, plina de bogatii pentru suflet si, indraznesc sa spun, un nou inceput. Este ca si cum ceva e copt, ceva e gata, ceva e pregatit: simt si stiu acum ca Romania va deveni un centru important al visatorilor si vizionarilor – pentru ca sunt de fapt unul si acelasi lucru. Simt ca un un ”shift” important s-a petrecut, ca un fel de trecere la un alt nivel de energie si de intelegeri si de trezire. Intelegerea si trezirea intru acest adevar simplu: a visa inseamna a crea. Realitatea ESTE creata prin intentie, prin visare.
Orice Creator este un primul rand Visator.

DA – trezirea catre Visare.

NU – nici cele de mai sus nici cele ce urmeaza NU sunt metafore J

Probabil ca versurile de la inceput exprima cel mai bine esenta a ceea ce a fost trait in acest workshop de 4 zile. Bogatia de vise, de trairi, de calatorii, de resurse de vindecare, de resurse de imputernicire a fost uluitoare – inca sunt trairi de integrat, inca experienta se prelungeste, subtil, in zilele ce urmeaza. O adevarata fantana de creativitate si ghidare.

Au fost calatorii in care am intalnit energia Ursului. Calatorii in care am renuntat la ”bagaje” nedorite pentru a ne putea gasi si deschide inima. Au fost inimi care au intrat in rezonanta. Au fost lacuri albastre pentru vindecare, focuri care purifica si palate de energie si lumina. Au fost caprioare si cai si corbi si lupi argintii si leoaice aurii si holde la fel de aurii si maci si flori liliachii. Vise impartasite care au deschis portaluri catre calatorii colective – daruri uimitoare. Pagini scrise despre universuri nesfarsite si fiinte fabuloase. Sincronicitati incredibile. Conectarea la una dintre cele mai vechi scoli de spiritualitate si de vindecare de pe planeta – cea a lui Zalmoxis. Calatorii in universuri de culoarea smaraldului sau violet; calatorii in posibilele lumi de dincolo, calatorii in piete magice si in locuri in care parti perdute din noi asteptau de mult sa se intoarca Acasa. Calatorii catre fantani cu apa vie si ghizi dragi sufletului nostru. Conectare, conectare profunda intre visatori. Teatru si dans si cantece. Provocari ce ne-au invitat sa pasim si mai adanc in interior, sa ne gasim increderea si puterea – pe deplin, fara cale de intoarcere. Si iar si iar, Ursul si energia lui vindecatoare. Si iar si iar, Visatori care au facut pasul catre o viata traita pe deplin.

Pentru ca toate astea sunt daruri ale Viselor ! Pentru ca in vise calatorim ! Pentru ca visarea tese realitatea, literalmente ! Pentru ca visele vindeca ! Pentru ca visele clarifica si aduc inspiratie ! Pentru ca visele inseamna conectare si bucurie ! Pentru ca visele (simbolice sau mai putin simbolice) spun adevarul !

Asa ca ai incredere. Viseaza. Exploreaza. Creeaza. Visele au o putere uluitoare, reala. Primeste-le darul !

– va urma –

Ana Maria Stefanescu – dream teacher, terapeut transpersonal, trainer

Abonează-te la newsletter