Transylvania Calling – in inima tarii, in inima sufletului

 

Al doilea festival in aer liber din aceasta vara, dedicat conectarii cu pamantul si cu propriul suflet.Respiratia Inimii la Transylvania Calling
Multi oameni dornici de autocunoastere, constienti ca vindecarea vine din interior.
Oameni dornici sa simta si sa inteleaga, sa-si largeasca sfera de perceptie a realitatii cu ajutorul atentiei si respiratiei constiente.
Oameni dornici sa priveasca in si din interior, in oglinda sufletului.
Au fost energii puternice si experiente pe masura.
Din ce in ce mai multi suntem cei ce stim ca inauntrul nostru se afla Intreg universul, ca purtam in noi spatii infinite in resurse si posibilitati. Si ca sta in puterea noastra sa cream realitatea asa cum o dorim: din inima. Din centrul fiintei, de acolo de unde existenta se afla sub semnul acceptarii, deschiderii si iubirii.
Si tot multi suntem cei ce stim ca traim interconectati, ca gandurile si emotiile noastre creeaza reactii in lant. Devenind constienti de perceptiile noastre, observandu-le si hranindu-le pe cele benefice, participam la crearea unei fiinte colective in plina crestere interioara, bucurie si pace, unita in fiintare.

Multumim tuturor celor ce au experimentat stari extinse de constiinta alaturi de noi, in sustinerea calda a Mamei Pamant, a frunzelor, a copacilor si izvoarelor.

 

Abonează-te la newsletter