13 Noiembrie: Seara de Respiratie Holotropica

13 Noiembrie: Seara de Respiratie Holotropica

(locuri limitate: maxim 12 participanti)

respiratia-holotropica-respiratie-de-foc“Când schimbi felul în care priveşti lucrurile, lucrurile pe care le priveşti se schimbă.” – Wayne Dyer

 

 

Toate marile traditii spirituale ale lumii folosesc respiratia ca vehicul de accesare ale straturilor mai profunde ale fiintei, de conectare la dimensiunea sacra a existentei. Respiratia este energie vitala in primul rand si este strans legata de capacitatea de deschidere, acceptare si transformare. Respiratia este cea care leaga “interiorul” cu “exteriorul” si conduce, usor-usor, la intelegerea realitatii ca “tot”.

Respiratia Holotropica – sau Respiratia de Foc, cum mai este numita – apartine terapiilor transpersonale, care abordeaza fiinta umana ca pe un sistem complet, capabil de autoreglare si autovindecare. Holotropic inseamna, de fapt, indreptare spre intregire, aceasta fiind tendinta fireasca a fiecaruia dintre noi – de a cauta unitatea si integralitatea fiintei.

Cu ajutorul unui anumit tip de respiratie si insotiti de o muzica ce potenteaza plonjarea in adancimile interioare, Respiratia Holotropica transcende mecanismele mintii rationale si faciliteaza deschiderea catre procesul de autovindecare.

Metoda combina intr-un mod natural o respiratie ampla si accelerata, cu o muzica specifica si lucru corporal personalizat. Ea permite mobilizarea potentialului de vindecare spontana specifica atat corpului cat si psihicului. Se activeaza astfel memoria celulara si intreg campul de constiinta, oferind acces la toate nivelurile: domeniul senzorial (fizic), domeniul biografic (istoria personala), domeniul perinatal (legat de nastere si inainte de nastere) si domeniul transpersonal (dincolo de istoria personala, dincolo de corp si psihic individual).

Te astept cu drag !

Ana Maria

Program: joi 13 noiembrie – 18.00 – 22.00

Contributie: 100 de lei (80 lei pentru studenti, pensionari, persoane cu venituri reduse).  Inscrierea se face doar pe mail ana@drumulsprecentru.ro / info@drumulsprecentru.ro

Adresa: str. Dumitru Cariagdi nr.7, Bucuresti (zona Piata Muncii)

Facilitator:

Ana Maria Stefanescu – dream teacher, terapeut transpersonal, trainer
Ana Maria este trainer certificat (formator) cu o experienta de peste 8 ani in training, NLP Master Practitioner si terapeut transpersonal – formare de 2 ani in terapii transpersonale, certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania (cu o specializare in lucru corporal in cadrul Grof Transpersonal Training).
De asemenea, Ana Maria are dubla formare in lucrul cu vise: este singurul terapeut din Romania certificat ca si Dream Teacher (Robert Moss School of Active Dreaming – Franta si SUA); si formare in Tibetan Dream Analysis (in cadrul International Academy for Traditional Tibetan Medicine – Faculty of Psychology & Dreams).
Formare in terapie craniosacrala. Formare in Tibetan Mantra Healing – International Academy for Traditional Tibetan Medicine, Faculty of Mantra Healing. Facilitator workshop-uri de scriere creativa (Facultatea de Filologie si Limbi Straine).
In formare in psihoterapie integrativa (Asociatia Europeana de Psihoterapie).

Abonează-te la newsletter